Izgalmas zöld partismink nyárra

Izgalmas zöld partismink nyárra

Címlap / Stílus / Arc / Izgalmas zöld partismink nyárra

A zöld szín nyári bulis sminkekhez egyszerűen szuper választás, és az egyik személyes kedvencem is. A natúr szemfestés hívei is nyugodtan próbálják ki a legközelebbi party alkalmával, ugyanis egy szép, mély sötétzöld árnyalat csak úgy sugározza az eleganciát – gondoljunk csak a smaragdra! Használd az egész szemhéjadon, vagy belülre vigyél fel világosabb színt, és satírozd össze őket egy gyönyörű füstös átmenettel. Én most az utóbbira hoztam nektek példát, azt a sminket, amire eddig talán a legtöbb bókot kaptam – férfiaktól is!

Alapozás

Szokás szerint kezdjük a sminkelést egy bázis felvitelével a tartósság érdekében.

Fehér alap

Mivel színes szemhéjpúderrel dolgozunk, érdemes egy fehér alapot használni a festék előtt, így a lehető legintenzívebb színhatást érhetjük el.

Szemfestés

Vigyünk fel egy világoszöldet vagy lime színt a mozgó szemhéj felületére és az alsó szempillák belső 1/3-ára.

Árnyékolás

Egy csodás mély zöld szemhéjpúderrel menjünk végig a mélyítő vonalban, és füstösítsük el a széleket a szemöldök irányában. A mozgó szemhéj külső felére is kerülhet belőle, és ne feledkezzünk meg az alsó pillák tövéről sem.

Mélyítés

Hogy valóban elegáns, dögös és csábító legyen a smink, fűszerezzük meg egy kevés feketével a szem külső sarkában. Ügyeljünk rá, hogy jól dolgozzuk össze a zöldekkel.

Szemkontúr

Fekete szemhéjtussal húzzuk meg a szemkontúrt a szemformánkhoz illően. Én egy vékonyabb vonalat választottam, ami megadja a keretet a tekintetnek, de nem takar el sokat a szépséges zöldekből. Fejezzük be a szemfestést 2-3 réteg spirállal.

Mivel párosítsam?

Nekem jobban tetszik a zöld barack színű pirosítóval és barackos nude ajkakkal, mint rózsaszínnel, de ez abszolút egyéni preferencia kérdése. A lényeg, hogy azért visszafogottabb árnyalatokat válasszunk a színes szemhéj mellé.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást