Stílus / Divat

Izgalmas és különleges egyberuhák 2015 nyárra

A ruhák az egyik legjobb választásnak bizonyulnak nyáron, hiszen nem csupán könnyedek, szellősek és kényelmesek, hanem rendkívül divatosak is. Szerencsére idén egyáltalán nem lesz nehéz néhány új darabot beszereznünk, a jó idő megérkeztéig pedig a bloggerináktól inspirálódhatunk.

Zöld csipkeruha

Az alábbi csipkeruha a legkevésbé sem mondható szolidnak, ahogy azt Wendytől megszokhattuk, minél rövidebb, annál jobb.

Persze a csodás lábakat hiba lenne elrejteni, ha te is megdolgoztál a formás vonalakért, akkor nincs rá okod, hogy félretedd a rövidebb darabokat. Bár a csipke az egész ruhát átszövi, csupán a karokon áttetsző, az alsó réteg kellőképpen eltakarja a bájakat.


Bikinikörkép 2015: nem minden trendtől vagyunk elájulva


A megjelenésen könnyen szelídíthetünk, ha felveszünk egy kevésbé nőies és feltűnő mellényt, kardigánt. A méretes öv ugyancsak inkább a maszkulin hatást erősíti, ám óriási előnnyel is jár, hiszen megadja az alapot a homokóra alkatnak.

A hasított bőr cipő és táska szintén sokat dob a szetten, amennyire military hangulatot kölcsönöz, annyira jól kiegészíti a csipke egészen nőies mivoltát. 

Kényelmes és elegáns

Kat szettje újfent mellőzi a feltűnőbb színeket, de nincs ezzel probléma, az örök eleganciával és stílussal egyszerűen nem lehet melléfogni. A fehér ruha bármilyen alkalmon megállja a helyét, nyaraláshoz, városnézéshez, de akár munkához is ideális lehet.

Olvastad már?  A nőiség csúcsa: 7 tökéletes szabású egyberuha fazon, idei trendek szerint

A puritán egyszerűséghez a színskála teljes egészéről válogathatunk, a harmónia pedig garantált, ha a darabok egymással maximálisan harmonizálnak. A gladiátor szandál az idei szezon visszatérő eleme, nem csupán bokáig, hanem akár térdig is érhet.

A kiegészítőket illetően Kat nem bízta a véletlenre az összhangot, a táskáján éppúgy dominál a barna, a fehér, mint ahogy az arany.

Ez utóbbi a bizsukat egyaránt átszövi, továbbá megjelenik a feltűnő szandálon is, így valóban hiánytalan szettet takar.

Mintás maxiruha

A szezonban továbbra is divatosak a maxiruhák, így azoknak sem kell lemondaniuk a viselésükről, akik nem szeretnék közszemlére tenni lábaikat, alkatukat, sőt inkább elrejtenék bájaikat.

A mell alatt húzott darabok gyakorlatilag mindenkinek jól állnak, bárki viselheti az empire szabású ruhákat. Az alma alkat kivételével a derékban karcsúsított ruhákkal is érdemes egy kísérletet tenni, ezek ugyancsak tökéletes választásnak bizonyulnak nyárra.

Kényelmes saruval éppúgy viselhetőek, mint magas sarkú szandállal, minden csak az alkalomtól és a kedvünktől függ.

Színek és minták terén ugyancsak hatalmas a választék, a maxiruha éppúgy ideális lehet egy jelentős eseményre, mint egy napsütötte, barátnőkkel eltöltött délutánra. 

Elbűvölő virágminta

A virágmintával idén nem lehet túlzásba esni, nincs olyan ruhadarab, vagy éppen sűrű, élénk motívum, ami a szezonban ne lenne divatos. Ennek nyomán természetesen a ruhák világából sem hiányozhatnak a vibráló, feltűnő virágok.

Olvastad már?  A szezon kedvence a farmerszoknya - hozd ki belőle a legtöbbet!

A korábbi példa alapján Jessica ugyancsak egy szolid viseletet választott, a térd alá érő, A-vonalban bővülő ruha a legkevésbé sem hivalkodó. Mindazonáltal meglehetősen üdítő a látvány, ami az eleganciát sem nélkülözi.

Ezt a szettet egész nyugodtan felvehetjük bármilyen alkalomra, és természetesen az irodában is egész nyugodtan viselhetjük.

A derékban hangsúlyos ruha alakformáló hatását még jobban kiemeli a rövid kabátka, a karcsúsításon tovább javít a magas sarkú, hegyes orrú cipő. Utóbbi harmonizál a ruha tónusaival, márpedig ezzel az egyszerű praktikával nem lehet melléfogni.

Felskiccelt hosszú felső

Akik igazán különleges és egyedi látványra vágynak, azok követhetik Frankie példáját, és szert tehetnek egy ilyen feltűnő darabra.

A felsőrésznek titulált fekete top tulajdonképpen felér egy komplett ruhával, bár magasan ívelt oldalvágása miatt mindenképpen ajánlatos hozzá társítani egy nadrágot.

Így tett bloggerinánk is, aki egy hófehér, skinny nadrággal még inkább kiemelte a felső különleges szabásvonalát, anyagát.

A kényelmes, lapos talpú papucs ideális választás lehet akár a partra is, ha levesszük a nadrágot, a felsőből máris tökéletes strandruhát készítettünk.

Amennyiben nem a hullámokat céloztuk meg, akkor a ruhát akár magas sarkú cipővel is kombinálhatjuk, így garantáltan szembeötlő és egyedi megjelenésre teszünk majd szert.