Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend az airfryer, teljesen megérdemelten. Hiszen elképesztően megkönnyítheti a dolgunkat a konyhában, és még abban is segíthet, hogy egészségesebben étkezzünk.
De tudtad, hogy nemcsak a húsokat, a halakat vagy a sült krumplit készítheted el vele, hanem sok más ízletes ételt is? Így még több szabadidőd maradhat, és továbbra is kevesebb olajat vagy zsiradékot használhatsz, amivel az egészségednek is jót tehetsz.
2/5 Fánk
Te is unod már, hogy egy adag fánk kisütése után mondhatni az egész tűzhely úszik az olajban? Akkor vesd be az airfryert, és mindössze 6-8 perc alatt mennyei fánkokat süthetsz anélkül, hogy utána sok takarítanivaló maradna. Csak melegítsd elő az airfryert 180°C-ra, kend le egy kis olvasztott vajjal, és rendezd el benne a fánkokat úgy, hogy egy kis hely is maradjon köztük.
6-8 perc elteltével már végezhetsz is tűpróbát, ha pedig megsültek, mehetnek egy rácsra hűlni. Utána természetesen szórhatsz rájuk porcukrot, készíthetsz cukormázat vagy bármilyen más, számodra szimpatikus feltétet, és már fogyaszthatod is az ízletes fánkokat.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!