8 ínycsiklandó burgonyás recept

8 ínycsiklandó burgonyás recept

Címlap / Életmód / Receptek / 8 ínycsiklandó burgonyás recept

Amikor olcsó, laktató és könnyen elkészíthető ételről van szó, akkor a burgonya a legjobb választás. A következőkben bemutatunk néhány nagyon finom és különleges burgonyás ételt, képes recepttel együtt!

A legjobb tepsis burgonya receptje

Annyira egyszerű az elkészítése, egy egyszerű tejes-vajas mártással kell leönteni a szeletekre vágott burgonyát. Megspékelhetjük sonkával vagy darált hússal is.
Olvasd el a receptet itt.

Burgonya lepény

Azok, akik szeretik a tojásos lepényeket, azok biztos szeretni fogják ezt a burgonyás változatot is. A recept rendkívül egyszerű!
Olvasd el a receptet itt.

Sonkával és cheddar sajttal töltött burgonya

Annyira finom és laktató, ráadásul viszonylag kevés kalória van benne (100 grammban 400 kalória).
Olvasd el a receptet itt.

Paradicsomos, mozzarellás tepsis burgonya

A szeleteket egyszerűen öntsük le egy tejes mártással és süssük aranybarnára! Az olvadt mozzarella és sült paradicsom fantasztikus a fokhagymával és bazsalikommal, a burgonyától pedig igazán jól talál.
Olvasd el a receptet itt.

Kapros hagymás burgonyasaláta

Egy igazán üde, ropogós saláta, ami laktat és finom. Ideális köretnek, de önmagában is nagyon finom.
Olvasd el a receptet itt.

Burgonya ropogós kapormártással

Egy ilyen sós palacsintaszerű ropogós nagyszerű reggeli vagy vacsora. Nagyon finom kapormártással.
Olvasd el a receptet itt.

Sonkás burgonya leves

Gyorsan elkészíthető, laktató leves, amelyet a füstölt sonka különlegesen finommá tesz.  
Olvasd el a receptet itt.

Perui Picarones fánk recept

Egy hagyományos perui édesség édesburgonyából. Peruban minden piacon és rendezvényen árulják ezt az ínycsiklandó édességet. Általában meleg „chincaca” sziruppal kínálják, ami egy olvasztott nádcukorból készült szirup, de ennek az elkészítési módját is megismertetjük most Veled.
Olvasd el a receptet itt.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!