12 inspiráló szoba

12 inspiráló szoba

Címlap / Otthon / Dekor / 12 inspiráló szoba

Meríts ihletet a következő egyedi helyiségek stílusából, berendezéséből és praktikus megoldásaiból! Inspirációk egy igazi hangulatos otthonért:

Üde nappali

A pasztelkék falak megnyugtató könyezetet teremtenek. Fehér bútorokkal, függönyökkel és üde virágokkal még hűsebb, letisztultabb hatást érhetünk el.

Elegáns ebédlő

A kerek asztal földig érő abrosszal van leterítve, fölötte stílusos kristálylámpa. Díszes tükörkeret és antik képkeret egészíti ki az összhatást.

Gyerekszoba

Egy békés, vidám sarok a gyerkőcnek. A polcokon elhelyezett fonott kosarak tökéletes férőhelyet biztosítanak a játékoknak, az alacsony szék és kisasztal pedig praktikus kiegészítői a gyerekszobának.

Ebédlőfal

Az ebédlő falán kíválóan mutat a falhoz nyomható, fél-ovális bútor, valamint a szabályosan elhelyezett keretezett grafikák.

Hangulatos nappali

A szoba karakterét a fekete-fehér képek adják, amelyet a lágy, semleges szövetek ellensúlyoznak.

Világos hálószoba

A hálószobaágy körül levő fehér baldahinkeret, a intim hangulatot teremt. A pasztelkék hidegségének ellensúlyozásaként a fejtámlán sárga csíkok jelennek meg.

Elegáns fürdőszoba

Egy igazán sikkes, nőies tér, ahol minden a nyugalomról és eleganciáról szól. A zuhanyzófüggöny szokatlan lágy anyagból készült, a fürdőszobatartozékok nagyrészt antikolt fémből és elegáns üvegből készültek.

Inspiráló konyha

A konyha karakterét a különleges kerek „hajóablak” adja, körülötte népművészeti tányérok, zöld stukatérozott mennyezett, fehér falak, mely ellensúlyozásaként a bútor sötét.

Otthonos hálószoba

A semleges fal és ágy piros-virágmintás ágytakaróval van feldobva, valamint egy különleges kerek tükörkompozícióval. A sarokban levő szobanövény üdébbé, természetesebbé teszi a hatást.

Luxus-nyugalom

A hálószoba tágas teraszajtóin csodálatosan áramlik be a fény. A sötétbarna bútorzathoz semleges bézs-árnyalatú és fehér textíliák vannak választva.

Élénk kamra

Az apró, polcos tárolóhelyiségeket (kamra, polcos tárolók) olcsón és nagyszerűen átalakíthatjuk, ha élénk színre festjük át belsejüket, beleértve a polcokat is.
Az amúgy visszafogott, letisztult lakás valóságos színfoltjai lesznek ezek a helyiségek.

Romantikus dolgozó

Az élénk fuksziát, mustárzöldet és természetes barnát a bátor választású tapéta tökéletesen összehozza. A romantikus összhang aktiválja a munkakedvet és vidám környezetet teremt.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!