Életmód / Ezotéria

Ilyen menyasszonyi ruha passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ilyen menyasszonyi ruha passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A csillagjegyed ugyanis felfedi, hogy a stílusod és személyiséged alapján milyen fazon passzolna hozzád leginkább.

Kos

Nem szereted a klasszikus királylányos, hatalmas tüllel rendelkező ruhákat, hiszen hozzád az egyszerűség mindig is sokkal közelebb állt. Ezért menyasszonyi ruha esetében neked inkább a minőségi anyag, a letisztult vonalvezetés és a nőies kisugárzás számít, amivel elegánssá válik a megjelenésed. Nem különösebben vonzanak az apró csipkék vagy a túlzásba vitt, csillogó díszítések, ezért neked egy viszonylag egyszerű, nem mélyen dekoltált ruhát érdemes választanod, amiben kényelmesen érezheted magad egész nap!

 

Bika

Csillagjegyed alapján arra lehet következtetni, hogy igazán kreatív lélek vagy, akinek nagyon fontos a szépség megélése. Az esküvődre is hasonló elvekkel indulsz el ruhát keresni: a részletekre óriási hangsúlyt fektetsz, és nem az éppen felkapott trendeket keresed, hanem azokat a fazonokat, amelyek mára igazi klasszikussá nőtték ki magukat. Csipkés virágminta, egy kis selyem és sok kreatív ötlet; egy ilyen nőies, viszonylag inkább kicsi abronccsal rendelkező, de mégis hercegnősebb ruhát érdemes beszerezned magadnak az esküvődre!

 

Ikrek

Te nem éred be a klasszikus darabokkal, az unalomig ismételt fazonokkal és mintákkal, hiszen lételemed a változatosság és az izgalom. Ez az esküvőd részleteiben is visszatükröződik majd, elsősorban pedig a ruhádon! Merészebb vagy, mint a legtöbb menyasszony, így neked nincs problémád a mélyebben szabott dekoltázzsal vagy a combközépig felvágott szoknyával sem. Szeretsz kitűnni a tömegből, és mivel tudod, hogy életed során csak egyszer vagy menyasszony, a nagy napon igyekszel olyan ruhát választani, amiben igazán különlegesnek érezheted magad!

 

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást