Életmód / Ezotéria

Ilyen menyasszonyi ruha passzol hozzád a csillagjegyed szerint

Ilyen menyasszonyi ruha passzol hozzád a csillagjegyed szerint

A csillagjegyed ugyanis felfedi, hogy a stílusod és személyiséged alapján milyen fazon passzolna hozzád leginkább.

Kos

Nem szereted a klasszikus királylányos, hatalmas tüllel rendelkező ruhákat, hiszen hozzád az egyszerűség mindig is sokkal közelebb állt. Ezért menyasszonyi ruha esetében neked inkább a minőségi anyag, a letisztult vonalvezetés és a nőies kisugárzás számít, amivel elegánssá válik a megjelenésed. Nem különösebben vonzanak az apró csipkék vagy a túlzásba vitt, csillogó díszítések, ezért neked egy viszonylag egyszerű, nem mélyen dekoltált ruhát érdemes választanod, amiben kényelmesen érezheted magad egész nap!

 

Bika

Csillagjegyed alapján arra lehet következtetni, hogy igazán kreatív lélek vagy, akinek nagyon fontos a szépség megélése. Az esküvődre is hasonló elvekkel indulsz el ruhát keresni: a részletekre óriási hangsúlyt fektetsz, és nem az éppen felkapott trendeket keresed, hanem azokat a fazonokat, amelyek mára igazi klasszikussá nőtték ki magukat. Csipkés virágminta, egy kis selyem és sok kreatív ötlet; egy ilyen nőies, viszonylag inkább kicsi abronccsal rendelkező, de mégis hercegnősebb ruhát érdemes beszerezned magadnak az esküvődre!

 

Ikrek

Te nem éred be a klasszikus darabokkal, az unalomig ismételt fazonokkal és mintákkal, hiszen lételemed a változatosság és az izgalom. Ez az esküvőd részleteiben is visszatükröződik majd, elsősorban pedig a ruhádon! Merészebb vagy, mint a legtöbb menyasszony, így neked nincs problémád a mélyebben szabott dekoltázzsal vagy a combközépig felvágott szoknyával sem. Szeretsz kitűnni a tömegből, és mivel tudod, hogy életed során csak egyszer vagy menyasszony, a nagy napon igyekszel olyan ruhát választani, amiben igazán különlegesnek érezheted magad!

 

Rák

Számodra a hagyományok mindig is fontosak voltak, ezért az esküvődről biztosan nem hiányozhat a „valami régi, valami új, valami kölcsön, valami kék”. Ami a ruhádat illeti, te szeretnél megmaradni a visszafogott klasszikusoknál, hiszen a sellő fazon vagy a kihívóbb dekoltázs egyáltalán nem áll közel hozzád. Az A-vonalú fazon például szuper választás lehet erre a célra, egy kis vintage hatás pedig kifejezetten jól mutat ezeken. Ne riadj vissza a hosszú ujjú menyasszonyi ruhától, mert ehhez az egyedi stílushoz remekül passzol majd akár a lengébb megoldás is!

 

Oroszlán

Magabiztos vagy, és imádsz a figyelem középpontjában állni, úgyhogy amikor menyasszonyi ruhát választasz, nem ijedsz meg az extrémebb stílustól sem. Azaz jöhetnek a hatalmas abroncsok, izgalmas virágminták és feltűnő kiegészítők, mert te elég bátor vagy ahhoz, hogy tényleg önmagadat add a nagy napodon, feszengés nélkül. Olyan típusú ruhát érdemes keresgélned, amivel tényleg kitűnsz majd a tömegből, de közben komfortosan tudsz mozogni benne. Mit szólnál például egy vízfodros szoknyához, ami igazán hercegnős hatást kölcsönöz a megjelenésednek, és remekül illik hozzád?

 

Szűz

Elegáns és feminin a stílusod, ezért a menyasszonyi ruhádban is ezen két tulajdonság kombinációját kell keresned. Neked nem különösebben tetszenek az extrém darabok, sem pedig a több méteres uszály, ezért inkább valami olyat szeretnél, ami egyszerű, de mégis istennő-szerű külsőt kölcsönöz neked a nagy napra. Az A-vonalú menyasszonyi ruhák lágy virágmintával tökéletesen passzolhatnak hozzád. A csillagjegyed alapján az lenne a legjobb, ha nem klasszikus hófehér, hanem pezsgő vagy rózsaszín árnyalatokban is nézelődnél! Ez visz egy kis pluszt az egyszerű szabású darabokba is.

 

Mérleg

Barátságos és kedves jellemedhez egy olyan ruha illik, ami tökéletes egyensúlyban van a stílusoddal is. Számodra a visszafogott szépség a legfontosabb tényező egy menyasszonyi ruha megválasztásánál, hiszen tudod, hogy úgyis minden szem rád tapad majd az esküvőd alatt. A selyem, csipke és az A-vonalú, lágy esésű menyasszonyi ruhák között lelheted meg leginkább azt, ami tükrözi a vonásaidat. A klasszikus pántos változatok helyett viszont a felső rész esetében érdemes lehet ejtett vállú fazont keresned, hogy még romantikusabb és különlegesebb legyen az összkép!

 

Skorpió

Te nem vagy az az átlagosnak nevezhető típus, személyiséged és öltözködésed terén pedig egyaránt kiemelkedsz a tömegből! Úgyhogy ha menyasszonyi ruhát keresel, semmiképp se érd be az átlagos, hercegnős, abroncsos darabokkal, amelyekben amúgy is csak feszengenél. Mivel elég bátor vagy, és elsősorban magadnak akarsz tetszeni, szuper ötlet, ha kétrészes menyasszonyi ruhát választasz: olyat, aminek felső részében a hasadat megvillanthatod, alsó részének köszönhetően viszont királylánynak érezheted magad. Ultra menő lesz így az összhatás!

 

Nyilas

Ha menyasszonyi ruha, akkor te az extrémebb, dögösebb vonalaktól sem riadsz vissza. A klasszikus, sokszor látott fazonok nem tudják megütni az ingerküszöbödet, hiszen nem tudják elég jól visszaadni az egyediségedet. Épp ezért érdemes egy kicsit a szexisebb darabok között is nézelődnöd! Egy sellő fazon, ami testre simul, miközben kiemeli a csodás alakodat, alul viszont fodrokkal dobja fel a ruhát, remek választás lehet, ha olyan darabra vágysz, ami maradandó, jól illik hozzád, és az este istennőjévé tesz téged!

 

Bak

Az extrém, feltűnő és túlzásokba eső darabok hozzád kicsit sem állnak közel. A hétköznapokban is az egyszerűség és visszafogottság híve vagy, ezért amikor menyasszonyi ruhát választasz, elsősorban ezt a szempontot tartod szem előtt. A hófehér, extra díszítéstől és csillogó gyöngyöktől mentes ruhadarabok azonnal elrabolják a szívedet. A hatalmas abroncs helyett pedig inkább a klasszikus A-vonalnak érdemes esélyt adnod. Egy ilyen gyönyörű ruha tökéletesen visszaadja belső eleganciádat!

 

Vízöntő

A te ízlésed messze nem átlagos, épp ezért a legtöbb szalon választékában nem leled meg az álomruhát. Hiszen te nem vágysz egyszerű tüllös szoknyára vagy csipkés felső részre, neked inkább az a célod, hogy a ruha a személyiségedet tükrözze, így valószínűleg érdemes lesz inkább megvarratnod azt a darabot, amit te álmodhatsz meg saját magadnak. Az aszimmetrikus minták, bátor díszítések és a romantikus színek már sokkal közelebb állnak hozzád, így egy merészebb, de még az extrémebb határt át nem lépő menyasszonyi ruhában érezheted jól magad.

 

Halak

A legromantikusabb csillagjegynek a szépség mindennél fontosabb a menyasszonyi ruha kiválasztásánál. Ebből kifolyólag a bohém, tüllel díszített darabok között biztosan érdemes lesz válogatnod, és hogy növeld a romantika faktort, a vékony pántú felsőrészeknek érdemes elsősorban esélyt adnod. Te úgyis tudod, hogy a kiegészítők rengeteget tudnak dobni a végső összképen, ezért egy visszafogottabb ruhát érdemes választanod, amit virágos hajdíszekkel és mesés ékszerekkel dobhatsz fel az esküvőd napján.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást