Így változik meg a szexuális életetek, miután összeköltöztök

Így változik meg a szexuális életetek, miután összeköltöztök

Címlap / Szerelem / Szex / Így változik meg a szexuális életetek, miután összeköltöztök / 2. oldal

Valakinél működik

Ritkán, de az is előfordul, hogy a pár egyik tagjára kedvezően hat az összeköltözés ebből a szempontból. Bizonyos emberek úgy érzik, rajtuk van a nyomás, hogy összekötözés előtt minden alkalommal legyen szex, amikor találkoznak párjukkal és nem szeretik ezt a „kényszert”. Mikor együtt laknak, akkor viszont nagyobb eséllyel van ott a társa, mikor elkapja a vágy, így pozitívan hat szexuális életükre a közös fedél alatt lakás. 

Tervezett együttlétek

Összeköltözés után nemcsak az együttlétek száma, de a minősége is elkezd hanyatlani. Mikor a pár minden este egy ágyban fekszik le egy hajtós munkanap után, egyre nehezebb fenntartani az izgalmat. Idővel egyre kevésbé nyitnak arra, hogy buja kis játékokkal felizgassák egymást és új dolgokat próbáljanak ki, hiszen fürdés után mindketten ott fekszenek egymás mellett ruha nélkül az ágyban, így mondhatni a fele munka már el van végezve, csak az aktus van hátra.

Akárhogyan is, semmi okunk azért ennyire sötéten látni a hálószobai életünket, hiszen szerencsére azért vagyunk társak, hogy megoldjuk a felmerülő problémákat. Ha szeretet van köztünk, minden esélyünk megvan arra, hogy újra és újra visszataláljunk egymáshoz!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást