Így add a tudtára, hogy tetszik neked!

Így add a tudtára, hogy tetszik neked!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így add a tudtára, hogy tetszik neked!

Kevés nehezebb feladat van annál, mint hogy, anélkül tudassuk a másikkal, hogy tetszik nekünk, hogy ezt a szemébe mondanánk. Vannak, akik nem merik megtenni az első lépést, mert félnek a visszautasítástól, mások azért nem kezdeményeznek, mert szeretnének rejtélyesek maradni, de olyan is akad, aki egyszerűen csak hagyománytisztelő és úgy gondolja, hogy a férfiaknak kell meghódítani a nőket.

Ha tehát nem akarsz túl közvetlen lenni, ugyanakkor, szeretnél jeleket küldeni kiszemelted felé, próbáld ki a most következő csábító trükköket!

Flörtölsz a testbeszédeddel

Használd ki a testbeszéd erejét, és add a tudtára a mozdulataidon keresztül, hogy tetszik neked! Ügyelj a nyitott mozdulatokra, fordulj felé, és keress alkalmat arra, hogy fizikai kontaktust teremthess!

Érintsd meg egy pillanatra beszélgetés közben a karját, vagy tedd finoman a lábadat az asztal alatt az övé mellé! A pozitív testbeszéd jelei közé tartozhat az is, ha időnként játszol a hajaddal, vagy az ékszereiddel.

Ezek a visszafogott, mégis flörtölés értékű mozdulatok mind azt jelzik a férfiak számára, hogy nyitott vagy egy romantikus kapcsolatra.

A tekinteted

A szem nem csupán a lélek tükre, de sok mindent elárulhat a kommunikáció résztvevőinek viszonyáról, és a vonzalomról is.

Beszélgetés közben igyekezz szemkontaktust tartani, ugyanakkor ne bámuld túl sokáig, mert ez utóbbi ijesztő, tolakodó hatást kelthet.

Ehelyett inkább nézz röviden a szemébe, majd finoman ejtsd le a tekintetedet az ajkaira, majd térj vissza ismét a szemeire!

Kombináld mindezt egy kedves mosollyal, és biztos lehetsz benne, hogy felkelted a kiszemelt férfi érdeklődését!

Építs az egójára!

A dicséret és a bókolás az egyik legjobb módja annak, hogy jelezd a másik felé az iránta érzett szimpátiát!

Ügyelj azonban arra, hogy a megfelelő időben és a megfelelő szavakat használd, ellenkező esetben ugyanis kellemetlen helyzetben találhatod magad! A tökéletes bók eredeti, egyedi és személyre szabott.

Ha tehát egy komoly férfival van dolgod, nem biztos, hogy jó ötlet a kitűnő humorát dicsérni, helyette inkább emeld ki az üzleti érzékét, esetleg a sportteljesítményét, vagy építs az általa elért eredményekre!

Ezzel nem csak az önbizalmát növelheted, de azt is megmutathatod neki, hogy érdekel, amit mond, és odafigyelsz a szavaira.

Mosoly, nevetés

Audrey Hepburn azt mondta egyszer, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Valószínűleg nem tévedett!

Mutasd ki tehát a vonzalmadat azzal, hogy minél többet mosolyogsz, és amikor csak úgy érzed, nevetsz a viccein!

A boldogság, az önfeledt nevetés vonzó tulajdonság, így soha ne fogd vissza magadat ezen a téren, mutasd meg kiszemeltednek, hogy jól érzed magad mellette, élvezed az életet, és szórakoztatónak találod a személyiségét!

Érdeklődj a hobbija iránt!

Keress közös érdeklődési pontot, vagy tudd meg, hogy mivel foglalkozik legszívesebben és igyekezz alkalmat találni a közösen eltöltött szabadidős tevékenységekre! Kérdezz rá, mit csinált előző hétvégén, ezzel megmutathatod számára, hogy törődsz vele és figyelmet fordítasz neki.

Nem kell feltétlenül neked is szeretned a hobbijait, de érdemes minél többet megtudnod azokról a dolgokról, amiket szeret, így legalább lesz beszédtémátok a legközelebbi találkozás alkalmával.

Ha találsz egy közös érdeklődési területet, mondjuk a sportot, mutass lelkesedést, és ajánld fel, hogy legközelebb közösen is elmehetnétek sportolni!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást