Igaz történet: 3 love story, ami nem az első pillantással kezdődött

Igaz történet: 3 love story, ami nem az első pillantással kezdődött

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Igaz történet: 3 love story, ami nem az első pillantással kezdődött

Ha még keresed az Igazit, biztosan te is lepörgettél már többféle romantikus filmet a fejedben arról, hogy hol és hogyan ismered majd meg őt. De olyan forgatókönyved volt már, hogy egy régi osztálytársad, haverod, szomszédod vagy évek óta nem látott kollégád lesz, akibe váratlanul belehabarodsz? Három igaz szerelmi történetet gyűjtöttünk össze, amelyekben a lányok nem ismeretlen srácba szertettek bele, viszont boldogabbak már nem is lehetnének!

Buliról bulira

Iván (39) és Léna (28) egy szilveszteri bulin ismerkedett meg 7 évvel ezelőtt. Mindketten tartós kapcsolatban éltek, ezért egyikük sem akart ismerkedni, de mégis váltottak pár szót, ami végül személyeskedő vitában torkollt. Az elkövetkező két évben mindketten szakítottak előző párjukkal, és pár havonta összefutottak különböző bulikban, a rengeteg közös barát miatt. Akkoriban hol Léna volt más srác társaságában, hol Iván érkezett az aktuális barátnőjével, így nem volt soha olyan a helyzet, hogy jobban megismerjék egymást.

Egészen egy másik év végi zártkörű partiig, ahol ismét csupa közös ismerős volt, rengeteg közös téma, és valahogy egész este mindig ugyanahhoz az asztalhoz keveredtek.

Innentől te is ki tudod találni a folytatást, ugye? Azért Iván utólag annyit elárult, hogy amikor először találkoztak két dolog maradt meg benne Lénáról, hogy milyen szép a dekoltázsa és hogy mennyire fiatal még. Léna pedig azt jegyezte meg, hogy a srác sokkal fiatalabbnak tűnt – főleg a viselkedése miatt… A korkülönbség sosem okozott nehézséget köztük, imádják egymást, 4 éve házasok, és már született egy kislányuk is.

Haverlány exe

Kata (30) már legalább 10 éve ismeri Gergőt (35), a srác exbarátnőjén, Pannin keresztül. Rengeteg alkalommal találkoztak, sőt, ha krízis volt anno Gergő és Panni kapcsolatában, egyszer-egyszer még Kata is tanácsot adott a lánynak.

Ekkoriban történt, hogy Kata egy szerelmi csalódás miatt Ausztráliába költözött, és csak 3 év múlva jött haza először. Egész nyáron itthon volt, és az esti futásaihoz mindig a Facebookon keresett magának társaságot. És mivel Gergő is rendszeresen járt kocogni, egyszer ő is csatlakozott a futócsapathoz. A nyár (és a rengeteg elhúzódó esti edzés…) pedig elég volt ahhoz, hogy rádöbbenjenek, ez sokkal több, mint kaland. Viszont akadtak problémák is!

Egyrészt bár Panni és Gergő addigra már legalább egy éve külön volt, Panni teljesen kiakadt a viszonyukon. Legalább fél évnek el kellett telnie, mire újra béke volt a régi barátok között.

Másrészt Katának vissza kellett utaznia 3 hónapra Ausztráliába, hogy felmondjon, feladja az albérletét, tehát lezárja az ottani életét, és rettegett attól, hogy mire hazajön, Gergőből eltűnik a tűz és a közös terveiknek annyi. Szerencsére nem így történt, sőt a fiú meg is látogatta kint Katát pár hétre és még ott megkérte a kezét, nehogy a lány elbizonytalanodjon…

OsztályTÁRS

Zsolt (32) és Emese (32) általános iskolai osztálytársak voltak. Középiskola alatt egyszer összefutottak egy osztálytalálkozón, de mivel a Zsolt másnap elutazott a barátnőjével, hamar lelépett, utána pedig sokáig nem találkoztak.

Szerencsére viszont a régi osztály nagyon összetartó volt, így azok is tudtak egymásról ezt-azt, akik mondjuk tíz évig nem is látták egymást.

Zsolt például hallotta, hogy Emese szuper banki karriert épített, Emese pedig tudta, hogy Zsoltból időközben menő mérnők lett, és a kutatásai miatt rengeteg külföldi ösztöndíjat kapott.   A fiú akkoriban csak pár havonta látogatott haza, de mivel a szülei még mindig ugyanazon a környéken laktak, ahol a suli is van és ahol Emese családja is lakik, egyszer 3 évvel ezelőtt mégis összefutottak az utcán egy vasárnapi ebéd után… 

… sőt aznap este egy kiállításmegnyitón is találkoztak, ami „már tényleg jel volt” – legalábbis Emese utólag így látja a dolgot.

Barátként egyébként előtte is rendszeresen leveleztek, de csak a véletlen találkozás után fél évvel randiztak először, amikor Zsolt újra Magyarországon volt. Döcögősen indult a szerelmük a földrajzi távolság miatt, érthető módon egyikük sem akarta feladni a felfelé ívelő karrierjét.

Szerencsére tavaly nyáron Zsolt kapott egy két évre szóló megbízást Hamburgban, ahol Emese sokszor meglátogatta. Idén januárban pedig ki is költözött hozzá, hogy végre kipróbálják, milyen egy hétköznapi kapcsolat, amikor minden reggel egymás mellett ébredhetnek fel. Egyelőre csodásan működik!

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!