Szerelem / Párkapcsolat

10+1 idegesítő női dolog… a férfiak szerint

Vidám nő

7. Meg akarják fejteni, mi a férfi baja

Nem vagy pszichológus vagy családi terapeuta, ezért ezt hagyd abba! A nők egyik legnagyobb problémája, hogy túl sokat gondolkodnak másokról, de magukról is. Biztos te is gyakran megkérded párodtól “Mi a baj?”, “Mire gondolsz?”, “Gondterhelt vagy?”, “Mi jár a fejedben?”.

A legtöbb esetben azonban a férfiak semmire sem gondolnak, csak arra vágynak, hogy békén hagyják őket. Ha valóban baj van velük, annak úgyis hangot adnak. Épp attól fogják úgy érezni, hogy valami baj van, ha bemeséljük nekik!

8. Furcsa barátnők

Valamiért minden normális, rendes nőnek akad egy butácska, idegesítő barátnője. Ennek az okát még senki nem fejtette meg. Miért van az, hogy az idegesítő barátnő mindig olyan tanácsokat tud adni, hogy attól a nő pasija falramászik?

Miért kell ugyanazt a szoknyát, ugyanazt a szalont vagy ugyanazt a diétát kipróbálni, amit a “kisokos” barátnő tanácsolt? Ez nem azt jelenti, hogy a nőknek ne legyenek barátnőik, de mindenkinek maradjon meg saját ítélőképessége és ne akarjon minden butaságban benne lenni!

9. Képmutatás

Sajnos ősrégi női tulajdonság a képmutatás. Míg kiváló tanácsokat vagyunk képesek osztogatni másoknak (főként párunknak), mi magunk ritkán követjük őket. Ugye mi sem pakolunk el mindig magunk után, mi is szoktunk lusták lenni és mi is elfelejtünk befizetni a számlákat?

10. Más nőket befeketíteni

Ez az egyik legutálatosabb női szokás. Valamiért mi nők úgy érezzük, hogy átlátunk a szitán és pillanatok alatt le tudjuk szűrni, melyik nő milyen természet. Még rosszabb, ha más lány külsejére teszünk megjegyzést, még akkor is ha dícsérjük (általában ez is képmutatás).

Egyszerűen nem tudunk objektívek lenni, amikor egy másik nőt fenyegetően szépnek, konkurensnek tartunk. Mit tehetünk? Tartsuk meg magunknak a véleményünket, bármi is legyen az!

+1. Határozatlanság

A férfiak mindig egyformán gondolkodnak, nem változik véleményük, általában kitartanak kezdeti elképzelésük mellett.

Mi nők ellenben, attól kezdődően, hogy mit vegyünk fel, hová menjünk és mit csináljunk, mindenben határozatlanok vagyunk. Rengeteg megerősítésre van szükségünk ahhoz, hogy helyesnek érezzük azt, amit csinálunk.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást