Hogyan találd meg az ideális tusfürdőt?

Hogyan találd meg az ideális tusfürdőt?

Címlap / Stílus / Test / Hogyan találd meg az ideális tusfürdőt?

Ráadásul manapság már számos típusban elérhető. Nézzük meg, mit érdemes tudni a legszélesebb körben használt tisztálkodószerről, a tusfürdőről!

Tusfürdők egy csipetnyi extrával

A tusolás nem csupán higiéniai szempontból jelentős, hanem rendkívül kényeztető is. A fürdés vagy a zuhanyzás sokszor felér egy wellnessélménnyel. Pláne akkor, ha különleges tulajdonságokkal rendelkező tusfürdőt használsz. A DOUGLAS Home Spa elhozza otthonodba a spa-k csodás hangulatát, használata közben úgy érezheted magad, mintha egy marokkói fürdőben tartózkodnál.

Az érzékeny bőrűeknek érdemes az Essentials termékcsalád tusfürdőit választani, hiszen teljesen parabénmentesek. A kínálatban valódi luxustermékek is felfedezhetőek, ilyen márka például a Shiseido. Azoknak, akik exkluzív élményekre vágynak, szinte kötelező kipróbálni ezeket! 

A webshop online választéka a nők és a férfiak számára is szolgál tusfürdőkkel. Utóbbiaknak a praktikus használat lehetőségét a sampon és tusfürdő azon változata teremti meg, amely egyszerre tesz lehetővé a haj és a teszt tisztítását is. A legtöbb tusfürdő nem csupán tisztít, de körültekintően ápol is. A maximális hatás érdekében azonban fürdést vagy zuhanyzást követően érdemes testápolót is használni.

Ma már számos típusú tusfürdő érhető el, amelyek közül nem egyszerű választani. Próbálj ki többet, kísérletezz, valamint válassz a különböző alkalmakra – például sportolás utánra vagy egy randi előttre – is egyet-egyet külön!

Tusfürdő típusok igényekre szabva

Ma már a tusfürdő fogalma számos fajtát foglal magában, hiszen a gyártók gondoltak a különböző bőrtípusokkal rendelkezők igényeire is. Az érzékeny bőrűeknek érdemes szappanmentes terméket választani, de a különféle parabénmentes tusfürdők mindenki számára hasznosak lehetnek, hiszen elkészítésük során mellőzik a káros vegyszerek használatát, ami valljuk be – senkinek sem jön rosszul.

A tusfürdők a szappannál jobban habzanak, ezért élvezetessé teszik a tisztálkodás rituáléját. Ha extra kényeztetésre vágysz, a hab állagú tusfürdőket is érdemes kipróbálni. Lágyan, szinte simogatva tisztítják és ápolják a bőrt. 

Azok számára, akik ragaszkodnak a hagyományos dolgokhoz, a tusolószappan használata is előnyös lehet. A tusfürdő hab előnye, hogy mérete kifújást követően a többszörösére nő a kezedben, amit egészen biztosan imádni fogsz!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást