Horoszkópod megmutatja, milyen szülő vagy/leszel

Horoszkópod megmutatja, milyen szülő vagy/leszel

Címlap / Életmód / Ezotéria / Horoszkópod megmutatja, milyen szülő vagy/leszel

Kos

A Kos szülő kedves, megértő, ámde elég szigorú elveket követ a gyereknevelésben. Mivel mindig mindenben a legjobbat akarja a gyerekének, sokszor túlvállalja magát, és a kicsit is maximalizmusra tanítja. Folyton a védelmére kel, még akkor is, ha nem kéne- igazi testőrként viselkedik. Mindemellett nagyon jó játszótárs, aki imád meséket olvasni.

Bika

Azt mondják, Bikából rossz szülő nem lehet. Ő az a jegy, aki végtelen türelemmel közelít a gyerekekhez. Mindig figyelembe veszi az igényeiket, ezért az ő tempójukban tanítja, és ha nem bírják az elvárásokat, akkor visszavesz belőlük. Mindig kész egy kis mókázásra, az sem zavarja, ha a játék felér egy komolyabb fizikai erőpróbával. Mindent megtesz azért, hogy családja boldog legyen, akár a saját igényeit is visszaszorítja, csakhogy a szeretteinek jó legyen.

Ikrek

Az Ikrek az egyik legpörgősebb jegy, így velük sosem unalmas a gyerekkor. Mivel sokszor meggondolatlanok, felelőtlenül is belemehetnek a gyermekvállalásba, amit lehet később megbánnak. Sokszor türelmetlen és felületes, de ha érett, felnőtt fejjel alapít családot, akkor nagyszerű szülő válhat belőle, aki inkább jó barátja, mint édesapja/édesanyja a gyereknek.

Rák

A Rák szülő igazán közel áll a gyerekeihez. Talán már túlságosan is, ezért gyakran a kelleténél szorosabban fogja őket, amivel gátolhatja önállóságukat. Nehezen viseli, mikor a csemeték kirepülnek otthonról, mivel annyira ragaszkodik hozzájuk. Viszont szinte mindent feláldoz azért, hogy boldognak tudhassa őket, és ha valamit nem tud nekik megadni, akkor azt az átlagosnál nehezebben viseli.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást