Ilyen hatással van rád a Hold-jegyed, csillagjegyed szerint

Ilyen hatással van rád a Hold-jegyed, csillagjegyed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen hatással van rád a Hold-jegyed, csillagjegyed szerint

Mindenki tudja, mi a napjegye, pedig a méltatlanul mellőzött holdjegyünk az, ami sok esetben hitelesebb képet ad személyiségünk rejtett, ösztönös oldaláról. A holdjegy az a jegy, amelyben a Hold a születésünk pillanatában állt és így kell kiszámolni:

Keresd ki születésed évszámát a táblázatból, majd határozd meg a születési hónapodhoz tartozó számot és a kettőt add össze.

Születési éved száma:

Holdjegy kiszámítása táblázat

Születési hónapod száma:

Január0
Február4
Március4
Április8
Május11
Június14
Július17
Augusztus21
Szeptember24
Október27
November3
December6

Ehhez az összeghez add hozzá születésed napjának dátumát. (Ha szökőévben születtél – tehát néggyel maradék nélkül osztható az évszám – akkor még egy 1-est adj hozzá.) 

Ha a végösszeg kisebb, mint 27, akkor az mutatja a holdjegyed. Ha nagyobb, (vagy pont 27) akkor a következő három számból a legnagyobbat vond ki belőle (hogy ne menjen mínuszba) 27, 55 vagy 82. Ha az így kijött összeg 27 alatt van, az mutatja a holdhegyed, melyet kikereshetsz.

Kos0, 1, 27, 28
Bika2, 3 4
Ikrek5, 6
Rák7, 8
Oroszlán9, 10
Szűz11, 12, 13
Mérleg 14, 15
Skorpió 16, 17
Nyilas18, 19
Bak20, 21, 22
Vízöntő23, 24
Halak25, 26

Ha megvan a holdjegyed, nézd meg, milyen tulajdonságokkal rendelkezik rejtett személyiséged. 

Kos

A Kos holdjegyű ember elképesztő érzelmi erővel bír, de határozottsága és erős akarata olykor önzésbe csaphat át. Nem fél semmitől, ugyanakkor mindent azonnal szeretne és ha ez nem történik meg, az frusztrálja.

Bika

A Bika holdjegyű személy szilárd, erős, ugyanakkor makacs és olykor kissé földhözragadt. Fontos számára a biztonság és értékeli az anyagi javakat. Az érzékiség árad belőle és hosszú távú, odaadó párkapcsolatra törekszik.

Ikrek

Akinek az Ikrek a holdjegye, az lélekben örök fiatal marad és folyamatosan keresi a mentális stimulációt. Remekül kommunikál és szeret másokkal eszmét cserélni, de érzelmei hullámzóak és nem szívesen kötelezi el magát.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»