Szerelem / Párkapcsolat

Hogyan eszik, hogyan mosolyog? Apróságok, amik sokkal többet elárulnak a férfiról, mint gondolnád

Az ismerkedés során minden apró jel értelmezése sokat számít, hiszen kiderülhet belőlük, van-e közös jövőtök, vagy éppen csak egymás idejét fecsérelitek. De gondoltad volna, hogy az alábbi apróságok is rengeteget elárulhatnak a férfiról?

A mosolya

Egy ember mosolya számtalan dolgot elárul számunkra, függetlenül attól, hogy párkapcsolatot tervezünk vele, vagy csak üzleti ügyben értekeztünk vele. Ami biztos, hogy érezni fogod, ha nem őszinte a mosolya: ennek az az oka, hogy tudat alatt, ösztönösen értékeled azokat a jeleket, amiket küld feléd. Szerencsére kifejezetten is odafigyelhetsz arra, mennyire érdemes hinned neki: ha nem csak a szája, hanem a szemei körül is megjelennek a ráncok, akkor az a mosoly őszinte, míg, ha csak a szája körül tűnnek fel, akkor az egy erőltetett mosoly, tehát valamiért erőlteti a kedvességet – ezen érdemes elgondolkodnod.

A mosolyból, nevetésből kiderül az is, milyen állapotban vannak a férfi fogai, ami pedig szintén nagyon fontos az első benyomás szempontjából. Nyilván nem azt mondjuk, hogy csak a hibátlanul rendezett és hófehér fogak mögött bújhat meg jó ember (sőt), de az biztos, hogy az igényességről és az egészségről árulkodik, milyen állapotban vannak valakinek a fogai.

Olvastad már?  5 dolog, amit minden férfi remél a párkapcsolatától

Hogyan eszik, hogyan mosolyog? Apróságok, amik sokkal többet elárulnak a férfiról, mint gondolnádA telefonkezelési szokásai

Manapság már ebbe a pontba kell sorolunk az okostelefon használatot általában, és a közösségi médiát is, amikből szerencsére rengeteg hasznos infót leszűrhetsz. Pl. egyértelműen negatív visszacsatolás számodra, ha a randevú közben a telefonját nézegeti, nyomkodja – ez teljesen egyértelműen közvetíti, hogy nem igazán érdeklődik irántad. Vagy, ha mégis, már annyira elveszett az online világban, hogy onnan valakinek vissza kell rángatnia – kérdés, hogy te akarsz-e ez a valaki lenni.

Szintén sokat elárul arról, milyen kapcsolatra számíthatsz az oldalán, ha szó nélkül felveszi a telefonját, miközben éppen beszélsz hozzá.

Az a minimum, hogy előre bocsánatot kér, és, ha fel is veszi, rövidre zárja a dolgokat, ellenkező esetben nem csak most, később sem lesz túl figyelmes veled.

Ha pedig megnézed a közösségi profilját, nyomban látni fogod, milyen ember. Ez egyszerűen kitűnik a megosztásaiból, a fotóiból, hozzászólásaiból. Nyugodtan hallgass az első megérzésedre, és ne legyél elfogult! Ha nem szimpatikus, amit látsz (mert pl. nagyon egoistának, lekezelőnek, vagy éppen gyerekesnek tűnik), akkor ez a véleményed jó eséllyel a későbbiek során sem fog változni.

Olvastad már?  Randizás elvált anyaként – 5 tanács, hogyan kezdjük újra és mire figyeljünk

Az étkezési szokásai

Gondolnád, hogy ebből is rengeteg hasznos infót bezsebelhetsz? Pedig, ahogy eszünk, az általában meghatározza azt is, milyen emberek vagyunk, vagy legalábbis bepillantást enged a személyiségünkbe. Pl. az, aki minden aprólékosan felvág, párosít, falatra pontosan kiszámolja, miből mennyit kell szednie magának, az minden bizonnyal kellőképpen elemző és analitikus személy, aki állandóan előre tervez. Jó eséllyel a munkájában sikeres, tartja a határidőket.

Hogyan eszik, hogyan mosolyog? Apróságok, amik sokkal többet elárulnak a férfiról, mint gondolnád

Aki lassan eszik, az általában kiélvezi az életet, a mának, a pillanatnak él, míg, aki habzsol, az minden bizonnyal szereti sürgetni a dolgokat, és nagyon gyorsan el akarja érni a céljait – bár ez nem azt jelenti, hogy sikerre is viszi a terveit.

Ugyanígy árulkodó lehet az ételnek a kiválasztása is: ha húst eszik hússal, az egyfajta kompenzáció, vagy éppen a férfiasság fennkölt hirdetése is lehet, aminek vagy van alapja, vagy nincs. Míg az, aki kicsit visszafogottabb, könnyedebb, hétköznapibb fogást választ, jó eséllyel nem akar bizonyítani semmit, úgy véli, hogy magáért fog beszélni az, amit más területeken mutat magából.

Képek forrása: pablocalvog/Depositphotos.com, kiuikson/depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást