5+1 jel, hogy a pasi sosem fogja elkötelezni magát melletted, úgyhogy ideje tovább lépned

5+1 jel, hogy a pasi sosem fogja elkötelezni magát melletted, úgyhogy ideje tovább lépned

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 jel, hogy a pasi sosem fogja elkötelezni magát melletted, úgyhogy ideje tovább lépned

Vannak azok a kapcsolatok, amik valójában nem is azok: amikor a pasival olyanok vagytok, mint egy pár, úgy is viselkedtek, de közben mégsem jártok együtt. Mert ő nem szeretné ezt az egészet kapcsolatnak nevezni, nem is akarja lekötni magát melletted sokáig, és jelenleg tökéletesen megfelel neki az, hogy ha éppen úgy tartja kedve, van egy barátnője; ha pedig szingli akarna lenni, te nem vonhatnád felelősségre, hiszen nem vagytok egy pár. Nehéz beismerni, ha ilyen helyzetbe kerültél, de muszáj! Ha az alábbi dolgok igazak rád és a pasira, inkább lépj ki a dologból, mert sosem fogja elkötelezni magát melletted.

Rögtön bemutat a barátainak

Majdnem biztos, hogy ezt te is pozitív jelnek tartod, hiszen ha egy pasi bemutat a barátainak, az azt jelenti, hogy fel akar vállalni, nem? De, így van; abban az esetben, ha csak néhány héttel a megismerkedésetek után teszi ezt.

Ha ugyanis rögtön bevisz téged a társaságba, az inkább arra utal, hogy nem tervez veled hosszútávon.

Hiszen a srácoknak nagyon fontos az, mit gondolnak a haverjai, és ha valakiért oda vannak, csak alapos ismeretség után mutatják be.

Ha viszont csak szórakozni szeretne, simán bemutat akár rögtön, hiszen tök mindegy, mit mondanak a fiúk, ő úgysem tervez komolyat.

 

Állandóan magáról beszél

A párkapcsolatok lényege épp az, hogy a felek érdeklődnek egymás iránt, és meg is osztják a gondolataikat.

Sőt, szimplán még olyan apróságokat is megbeszélnek, mint hogy ki mit evett ebédre.

Ha viszont a pasi folyton csak magáról beszél, és tőled alig kérdez valamit, az arra utal, hogy nem különösebben érdekled őt. Persze jól esik neki a társaságod, ez nem is kérdés, de leginkább csak azért, mert őszintén odafigyelsz arra, amit mond, és jó beszélgetőpartner vagy.

Ne hagyd, hogy kihasználjon téged lelkitámaszként!

 

Mindig te dobod fel a randi ötletét

Néha eltelik úgy egy hét, hogy nem is találkoztok, máskor meg napokig együtt le sem szálltok egymásról? Sőt, tovább megyünk; általában te vagy az, aki feldobja a találkozás ötletét?

Igen, az is ebbe a kategóriába tartozik, ha csak rejtett utalást teszel arra, hogy érdekelne egy film a moziban, de nincs kivel elmenned… Ha a pasi simán kibírja napokig, hogy ne találkozzatok, csak mert más programja van, és ilyenkor alig keres téged, az már önmagában nagyon rossz jel.

De ha ehhez hozzátársul, hogy többnyire csak olyan találkozókat kezdeményez, amihez a lakására kell menned, sajnos nem vagy olyan fontos része az életének, mint szeretnéd.

 

Úgy érzed, nem vagy fontos neki

Amikor egy srác hosszútávú, komoly kapcsolatot szeretne, azt nem csak nyíltan megmondja, de ki is mutatja a cselekedeteivel és viselkedésével. Hidd el, ha ilyen viszonyban állsz valakivel, azt tudni fogod, és kételyeid biztosan nem is lesznek ezzel kapcsolatban.

Épp ezért, ha gyakran felmerül benned, hogy a pasi talán nem is szeretne veled találkozni, és emiatt alig mersz írni neki egy üzenetet, nehogy nyűgként tekintsen rád, valószínűleg a megérzéseid helyesek.

Ha ugyanis egy srác randizni akar, mindent el is fog követni azért, hogy erre sor kerüljön!

 

Nem vagytok barátok

A boldog párkapcsolatok titka, hogy a felek nem csak szerelmespárként tekintenek egymásra, hanem barátként is.

Ez nagyon fontos szerepet játszik abban, mennyi ideig maradtok együtt.

Ha viszont te úgy érzed, hogy a sráccal nem vagytok baráti szinten, inkább csak szeretők és átmeneti társak vagytok egymásnak, kevés az esélye annak, hogy komolyodjanak a dolgok.

Ne tedd ki magad ilyen lelki fájdalmaknak; kérdezd meg bátran, mit akar tőled, ha pedig nem tudja egyenesen megválaszolni a kérdést, ne vesztegesd rá az idődet.

 

A fizikai érintéseken alapszik

A kapcsolatotokban inkább a fizikai érintések és a szexuális együttlétek dominálnak?

Ritkán beszéltek az érzéseitekről, sőt, nem is mernéd felhozni a témát?

Egyelőre el sem tudod képzelni, hogy valaha is kimondja neked a bűvös “szeretlek” szót?

Ez azt jelenti, hogy nem köteleztétek el magatokat egymás mellett (vagy legalábbis ő nem tette meg, és nem is hajlandó rá); és köztudott tény, hogy enélkül egyetlen kapcsolat sem lehet működőképes.

Ebben az esetben nem ő számodra az Igazi, mellette ugyanis minden természetesnek és egyszerűnek fog érződni!

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást