Hol ismerkedtél meg a pasiddal? Sokat elárul a jövőtökről!

Hol ismerkedtél meg a pasiddal? Sokat elárul a jövőtökről!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Hol ismerkedtél meg a pasiddal? Sokat elárul a jövőtökről! / 2. oldal

Ezért van az, hogy ilyenkor nem ritka, hogy csak egy-két találkát él meg a kapcsolat, és az emberek sosem beszélnek többet egymással. Hiszen az első találkozás során nem volt lehetőségük megtalálni a közös vonásokat, és sok esetben bebizonyosodik, hogy ezek nem is léteznek. De azért jó hír, hogy a netes, bulis ismerkedés nem jelent egyet a magánnyal és az esélytelen románcokkal. Sok ellenpélda született már az évek során, de tény, hogy nagy átlagban a közös ismerősökön keresztül történő kapcsolatok hosszabb élettartammal bírnak.

A háttérben megbúvó okok

Ennek igazából több oka is van. Például ha a legjobb barátnőd már korábban is jó fejnek tartotta a srácot, akivel te később megismerkedtél és összejöttél, tőle azonnal meg is kapod a támogatást. Ugyanez a családod esetében is így van.

A közös ismerősök, a hasonló érdeklődési kör biztos témát teremt az első randikon, így a kínos csöndet is elfelejthetitek, és sokkal lazábbak lesztek egymás társaságában.

Ezért is van az, hogy az emberek jelentős része így ismeri meg a későbbi párját, és mai napig ez az egyik legsikeresebb módja az ismerkedésnek! Úgyhogy mostantól ne mondj nemet a baráti házibulira, és légy nyitott, hiszen lehet, hogy a Nagy Ő is ott van a szobában.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást