Így hívd fel a kiszemelted figyelmét, hogy biztosan érdeklődni kezdjen irántad

Így hívd fel a kiszemelted figyelmét, hogy biztosan érdeklődni kezdjen irántad

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így hívd fel a kiszemelted figyelmét, hogy biztosan érdeklődni kezdjen irántad

Rendkívül frusztráló tud lenni, ha nagyon tetszik neked valaki, de ő szinte észre sem vesz téged. Ilyenkor sokakban felmerül a kérdés: “vajon mit kéne tennem, hogy végre felkeltsem az érdeklődését?” Szerencsére van pár módszer, amivel ez sikerülhet!

Egyszerű: jelöld be!

Manapság mindenkinek ott van a kezében, zsebében a telefonja, ezért a közösségi oldalak szerves részeivé váltak az életünknek. Az egyik legjobb módja annak, hogy felkeltsd valaki érdeklődését az, ha megkeresed őt Facebookon, Instagramon, és ismerősnek jelölöd. Ha beszéltetek már valaha, akkor biztosan vissza fog igazolni, de ha csak látásból ismeritek egymást, akkor is nagy rá az esély.

Ezek után biztosan végignézi a képeidet, és látni fogja, mit teszel ki a faladra, amivel elérheted, hogy előbb-utóbb rád dobjon egy üzenetet. És ha mégsem fogadja el a felkérésedet, vagy kiderül, hogy van barátnője? Legalább tudod, hogy úgysem lesz köztetek semmi, és képes leszel tovább lépni!

Beszélj, szenvedéllyel!

Azok a nők, akik képesek szenvedélyesen beszélni a hobbijaikról, érdeklődési körükről, sokkal vonzóbbá válnak a férfiak szemében. Hiszen azáltal, hogy megmutatod, nem csak szép vagy, de izgalmas személyiség is, felkelted az érdeklődését.

Érdemes a felszínes témák helyett arról beszélni, mit szeretsz csinálni a szabadidődben, és mindenképpen kérdezd meg őt is, neki mi a hobbija. Azáltal, hogy nem csak magadról mesélsz, hanem felőle is érdeklődsz, szintén pozitív színben tünteted fel magad!

Stílusátalakítás

Biztosan neked is van egy jellegzetes öltözködési stílusod, amihez a környezeted már hozzászokott. De néha szükség van arra, hogy egy kicsit feldobd a ruhatárad, új darabokat viselj, és megújítsd a külsődet. Persze ezt egy új frizurával, sminkkel is elérheted, a lényeg, hogy a megjelenésed ne olyan legyen, mint általában mindig.

Lehet, hogy a férfiak nem veszik észre, ha kicsit levágatod a hajad, de az biztos, hogy az összképet látják. És ha te magabiztosnak és különlegesnek érzed magad, az bizony kívülről is meglátszik!

Laskidzetim/depositphotos.com

Szemkontaktus

Tegyük fel, hogy egy nagyobb cégnél dolgozol, és egy másik osztályon van a kiszemelted, akivel mindig az étteremben futtok össze. Ha csak elsétálsz mellette, biztosan nem kelted fel az érdeklődését, hiszen neki fogalma sem lesz arról, hogy neked tetszik. Azonban ha felveszed vele a szemkontaktust, biztos, hogy rögtön észre fog venni téged!

A férfiaknak ugyanis jól esik, ha kivételesen nem nekik kell legalább ilyen szinten megtenni az első lépést, ám az apró jeleket nem feltétlenül észlelik. A szemkontaktus viszont épp annyira látható, hogy észrevegyen téged, de mégse legyél teljesen egyértelmű.

A mosoly ereje

Oké, szóval megváltoztattad a külsődet, felvetted vele a szemkontaktust, mi következik? Ha azt akarod, hogy még inkább érdeklődjön irántad, és akár le is szólítson, a mosoly elengedhetetlen részedről. Rengeteg kutatás bizonyítja, hogy azok az emberek, akik vidámnak és barátságosnak látszanak, sokkal vonzóbban az emberek szemében, és ezt az előnyt feltétlenül ki kell használnod. Így biztosan bátrabban megy oda hozzád, ráadásul a külső megjelenéseden is dob egy kedves mosoly.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást