Hippis rojtok és nőies szabás – Te is imádni fogod Nóri új stílusát!

Hippis rojtok és nőies szabás – Te is imádni fogod Nóri új stílusát!

Címlap / Stílus / Divat / Hippis rojtok és nőies szabás – Te is imádni fogod Nóri új stílusát!

Stílustanácsunk eheti nyertese Nóri lett, akit igyekszem sok-sok hasznos tippel ellátni, hogy még csinosabb szetteket állíthasson össze magának az alkatának és színeinek megfelelően. De azért ne hidd, hogy számodra nem tartogatok hasznos tanácsokat, a most következő ötletekből ugyanis te is inspirációt meríthetsz!

Alkatelemzés

Nóra fotóiból ítélve egy enyhén alma alkat. Ez annyit jelent, hogy mellben egy kicsit erősebb, míg ehhez képest valamivel keskenyebb csípővel rendelkezik. Az ő esetében a derék és mell közötti kontrasztot érdemes kiegyensúlyozni. Megfelelő szabású ruhadarabokkal, mintákkal, anyagvastagságokkal, és a fényes/matt anyagok kontrasztjával azonban mindez könnyen elérhető!

A teltebb keblek miatt felsőkből inkább a kissé dekoltáltabb darabok mutatnak rajta igazán jól, mert ezzel optikailag egy kicsit nyújtja a felső testét.

A csípőt ugyanakkor a nem túl rövid, magasított derekú, ,,A” vonalú szoknyákkal szélesítheti a legkönnyebben. Fontos vigyázni ugyanakkor, hogy a szoknya öv része sose kerüljön a derékvonalnál magasabbra, mert így a felsőtestet arányaiban összenyomhatjuk. Egy peplum fazonú felső vagy ruha ugyanakkor előnyös választás lehet. 

A bővülő szárú, és trapéznadrágok is jótékony hatással lehetnek modellünk alkatára, itt még a mintás darabok is bevethetők. A szűk skinny szabás viszont kiemeli a keblek és a csípő kontrasztját, így azt jobb, ha inkább kerüli.

Színek és minták

Ahogy az előbbi képen látszik, Nóra színei sötétebbek, sötét haj, szem és barnás bőrtónus jellemzi őt. Utóbbi miatt nagyon szerencsés, mert nem kell tartania attól, hogy egy szín  esetleg sápaszthatja. Arra viszont érdemes lenne figyelnie, hogy a túl sötét árnyalatok egyhangúan mutatnak rajta.

A piros és a piros árnyalatai (korall, lazac), az élénkebb árnyalatú kékek és zöldek, a narancs és mustársárgás színek, és a pasztelles árnyalatok ugyanakkor mind-mind remekül mutatnak rajta.

A barnás bőrtónus miatt az arany színek és kiegészítők mellett az ezüst is helyet kaphat, mert egyáltalán nem sápasztja a bőrét.

Hippis idill

Nóra karakteréhez egy ilyen nőies és izgalmas, rojtos darabokkal megbolondított outfitet is könnyen eltudok képzelni. Ez a melegsárga tónusú ruha nagyon jól passzol a színeihez, és kiemeli nőiességét.

A rojtos mellény pedig egyszerre dobja fel a megjelenését, miközben a sárga/fekete kontrasztja miatt egy kissé slankítja is alkatát.

Kreditek: 

Krepp maxiruha – H&M, 9 990 Ft
Hajpánt – H&M, 1 990 Ft
Gyöngyös mellény – H&M, 19 990 Ft
Nyaklánc – Bijou Brigitte, 24,95 Eur
Fekete bőr szandál – Vagabond, 53 Eur
Rojtos bőr táska – ZARA, 17 995 Ft

Jolly joker randiszett

Ezzel a letisztult ruhával Nóra biztosra menne. Pont annyit mutat és ott, ahol és amennyit kell.

A sötét szín ellensúlyozására egy erősebb árnyalatú rúzst is bevetnék a tökéletes hatás érdekében.

A ruha egyszerű fazonja megengedi, hogy egy dekoratívabb nyaklánccal, táskával, vagy cipővel párosítsuk, hiszen ha ezek harmóniában vannak egymással, akkor nem lesz szedett-vedett az összhatás.

Kreditek: 

Ruha – Promod, 29,95 Eur
Rojtos clutch – ZARA, 9 995 Ft
Bőr szandál – H&M, 14 990 Ft
Nyaklánc – Bijou Brigitte, 7,95 Eur

Nőies vonalak

Ha Nóra egy kis könnyed eleganciát csempészne a mindennapjaiba, akkor ezzel a kényelmes nadrág- és blúzválasztással biztosra mehetne.

A tökéletes összhatáshoz én egy magassarkú szandált javasolnék.

A blúzt pedig kitűrve, vagy elől a nadrágban kissé betűrve is lehet viselni. 

Kreditek: 

Hosszú, aszimmetrikus blúz – ZARA, 9 995 Ft 
Promod nadrág – Promod, 29,95 Eur
Nyaklánc – Bijou Brigitte, 19,95 Eur
Kézitáska – H&M, 5 990 Ft
Bőr platform szandál – ZARA, 17 990 Ft
 

Kirobbanó színek

Sportolásnál elsődleges szempont a kényelem és praktikum.

Ebben az egyszerű, mégis kényelmes szettben Nóra elmehet futni, edzőterembe, jógázni, egyszóval rengeteg sporthoz ideális ez az összeállítás. A színekkel egy kis nőies bájt csempésztem a sportos outfitbe, így még energikusabb lehet a sportolás is. 

Kreditek: 

Sport felső – H&M, 3 490 Ft 
Rövid melegítősort – H&M, 3 490 Ft
Sportcipő – Nike, 130 Eur

Fehér, extrákkal

Ebben a nőies és elegáns összeállításban egy esküvő kivételével szinte bármilyen alkalmi megjelenésen tökéletesen mutatna, legyen szó vacsoráról, színházról, vagy akár egy szalagavatóról. 

Kreditek: 

Ujjatlan ruha – H&M, 12 990 Ft
Csatos táska – ZARA, 12 995 Ft
Nyaklánc – Bijou Brigitte, 12,95 Eur
Magassarkú szandál – Vagabond, 56 Eur

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást