7 hétköznapi dolog, ami megöli a romantikát és tönkre vágja a párkapcsolatokat

7 hétköznapi dolog, ami megöli a romantikát és tönkre vágja a párkapcsolatokat

Címlap / Szerelem / 7 hétköznapi dolog, ami megöli a romantikát és tönkre vágja a párkapcsolatokat

Hozzátok nőtt a telefon

Akinek okostelefonja van, az biztosan tapasztalta már, hogy néha olyan, mintha az ember kezéhez nőtt volna a készülék, és akkor sem tudja letenni, ha igazából nem is csinál vele semmit, csak le-fel görgeti a képernyőt. Lehet, hogy ez néha jól is esik egy hosszú nap után, de ne csináljatok belőle rendszert.

Ha a közös programotok abból áll, hogy egymás mellett ülve, mindketten egy-egy képernyőre meredtek, az gyorsan kiöli a romantikát a kapcsolatotokból.

Vacsora a tévé előtt

Persze, ez sem tilos, és ha éppen mindkettőtöknek jólesik, miért ne tennétek? De azért ne töltsetek minden estét így, hiszen ha egész nap dolgoztok, gyakorlatilag ez az egyetlen alkalom, amikor igazán együtt lehettek, és beszélgethettek kicsit arról, kivel mi történt. Ne hagyd, hogy egy doboz hangja töltse meg köztetek a teret!

Nem jártok el külön

Az jó, ha vannak közös programjaitok, szerettek egymás barátaival lenni, de időnként szánjatok egy kis időt magatokra is. Ha mindketten foglalkoztok kicsit a magatok hobbijával, illetve találkoztok a saját barátaitokkal, sokkal nagyobb öröm lesz visszatérni a másikhoz, és lesz is miről beszélgetni.

Emberi dolog, hogy valakit, akinek van saját élete, és önállóan is képes a boldogságra, sokkal jobban tisztelünk, ér értékesebbnek tartunk, ezért jobban is szeretnénk magunk mellett tartani, ez pedig gyorsan visszahozza a tűnőben lévő szenvedélyt.

7 hétköznapi tevékenység, ami megöli a romantikát és tönkre vágja a párkapcsolatokat

Nem randiztok

Mikor volt utoljára, hogy együtt, kettesben mentetek el vacsorázni, vagy megnézni egy filmet? Ha nagy a baráti társaságotok, az persze remek, de időnként szánjatok egy kis időt csak magatokra, egymásra is, éppen úgy, mint a kezdet kezdetén, amikor még csak randizgatni kezdtetek.

Ha csak otthon ültök ketten, az nem ugyanaz, mintha elmentek együtt valahová, noha egy otthoni vacsorát is különlegesebbé tehettek néhány gyertyával, vagy egy különleges fogással. Csak azért, mert meg sem tudjátok számolni, ez hányadik vacsorátok együtt, még miért ne lehetne különleges?

Nem egyszerre fekszetek le

Persze, lehetetlen, hogy minden nap ugyanakkor végezzetek a teendőitekkel, és azzal sincs semmi baj, ha az egyikőtök hamarabb elálmosodik, a másik viszont még tévézne vagy olvasna kicsit.

De vigyázz, mert ha rendszeressé válik, hogy külön indultok az ágyba, sok értékes, intim pillanatot veszíthettek el. Lámpaoltás után ölelkezni egy kicsit megerősíti a kapcsolatotokat, arról nem is beszélve, hogy a szexuális életre is jó hatással van.

Nem ünnepeltek

Mindenképpen tartsátok meg az évfordulókat, és igenis csináljatok nagy ügyet a szülinapokból, névnapokból, és minden másból! Az élet rövid, ezért havan alkalmatok ünneplésre, azt használjátok ki! Az izgalom, amit a készülődés jelent, a boldogság a másik arcán, vagy ha azt látod, hogy a párod tényleg dolgozott azon, hogy boldoggá tegyen, ugyanazt a szenvedélyt hozhatja vissza a kapcsolattokba, mint amilyen a kezdeti lángolás is volt.

7 hétköznapi tevékenység, ami megöli a romantikát és tönkre vágja a párkapcsolatokat

Mackónadrág az állandó jelmezetek

Persze, teljesen igaz, hogy aki szeret, az mackónadrágban meg a fürdőszoba takarítása közben is szeret, és senki nem akar kikenve-kifenve járkálni a saját otthonában, ahol végre egy kis lazításra vágyik.

De időnként azért nem árt újra felizzítani a szenvedélyt egy új fehérneművel, egy szexi hálóköntössel, vagy csak ugyanannyi időt tölteni azzal, hogy kitaláld, mit vegyél fel a vacsorához, mint amikor az első randitokra mentetek. Amíg szeretnétek tetszeni a másiknak, és amíg jólesik tőle az elismerés, addig a szenvedély sem fog eltűnni a kapcsolatból.

Képek forrása: mostockfootage/depositphotos.com, yacobchuck1/depositphotos.com

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást