Heti stíluselemzés- Ez áll jól Beatrixnek!

Heti stíluselemzés- Ez áll jól Beatrixnek!

Címlap / Stílus / Heti stíluselemzés- Ez áll jól Beatrixnek!

Beatrix paraméterei

Foglalkozás: back office munkatárs
Jelenlegi hajszín: arany mangó
Eredeti hajszín: szőkésbarna
Szemszín: barna
Magasság: 175 cm
Testsúly: 77 kg
Színek a gardróbban: fekete-barna-rózsaszín

Amiben iránymutatást kér

Már régóta szeretne eljutni egy stílustanácsadásra, mert nehezen tudja eldönteni, milyen színek és fazonok állnak jól neki. Beatrix keresi azt a stílust, amely a legjobban kiemeli adottságait. Minden ötletet és észrevételt szívesen vesz!

Stíluselemzés

Annyira kedves, finom, nőies kisugárzásod van, az alkatod pedig tökéletesen arányos. Azt írod, nem igazodsz el a színekben. Nos, az a rossz hírem van, hogy ez a kérdés most nem fog megoldódni, hiszen egy stílustanácsadótól több mint szakmaiatlan lenne 1-2, nem színhelyes fotó alapján megtippelni, vagy tanácsot adni a színek tekintetében. Ahogy minden stílustanácsadó, mi is személyesen nézzük meg, egy többszáz színkendőből álló kendőkészlet segítségével, hogy a hideg, a meleg, a telített, a telítetlen, vagy éppen a sötét vagy világos színek állnak-e jól valakinek. Remélem lesz egyszer alkalmunk arra a YURKOV-nál, hogy ezt személyesen megnézzük neked a kiscsoportos vagy egyéni konzultáción.

Egy apróság a színekkel kapcsolatban mégis lenne: ha majd a következő szemüvegedet választod ki magadnak, a fekete, fekete/fehér helyett próbálkozz meg a sötétkékkel, imádni fogod! 

Kivágások

Kifejezetten szép a dekoltázsod, neked a „V” és a kerek nyakkivágás is igen jól áll. Nyúlj bátran az aszimmetrikus, a csónaknyakú és a kámzsa fazonokhoz, plusz, neked még a garbó is jól áll!

Nadrágok, szoknyák

Arányos az alkatod, a derekad karcsú, ezért a magasított derekú nadrágok, szoknyák szépen ki fogják emelni azt. A derékvonalat egy 1-3 cm-es övvel is érdemes hangsúlyoznod
A farmernadrágok mellett, neked palazzo típusú, és a chino nadrágok is szuperül állnak! 

És ha már nőies, és finom: a szoknyákról se feledkezzünk meg! Neked nagyon jól állna a szoknya. Legyen szó akár az “A” vonalú, akár a ceruzafazonról, nálad mindkettő szóba jöhet! A szoknya hosszát tekintve neked a leginkábba a mini és a térd környéki hossz a legmegfelelőbb, ezen felül még bátran viselhetsz maxi szoknyát/ruhát is.

Nagyon tetszik, hogy a képen virágos nadrág van rajtad, elképesztően jól áll a virágminta, viseld továbbra is bátran! 

KerüldKeresd
az oversize ruhákat/felsőketa ceruza és A-vonalú szoknyákat
a túl rövid szoknyákatruhákat és overálokat
a túl mélyen dekoltált darabokataz öveket

Stílusszakértő

A Bien.hu Stílus születik stílusszakértője Kovács Orsolya, a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója, a Stíluserő című könyv szerzője, aki Magyarországon kívül, Európa-szerte és Kaliforniában is erősíti ügyfelei önbizalmát a megjelenésen keresztül.

Szeretnéd, ha neked is segítene a Bien.hu stílusszakértője?

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!