Házasként is flörtölni másokkal? Szakértők szerint ezért csináljuk

Házasként is flörtölni másokkal? Szakértők szerint ezért csináljuk

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Házasként is flörtölni másokkal? Szakértők szerint ezért csináljuk

A régi szokások

Amikor két ember egymásra talál, a kapcsolat kezdetén értelemszerűen csakis a közös pillanatokra koncentrálnak. Azonban előbb-utóbb a rózsaszín köd és az újdonság varázsa elillan, ami lehetőséget ad a régi szokások visszatérésének is. Márpedig aki egyedülállóként előszeretettel flörtölgetett (akár ismerkedés céljából, akár csak szórakozásból), valószínűleg néhány hónap elteltével ismét belekezd majd, csak ezúttal már ártalmatlanul, hátsószándék nélkül. Szakértők szerint az elsőszámú oka annak, hogy a foglalt emberek flörtölnek másokkal az, hogy szeretnének egy kis plusz szórakozást csempészni a hétköznapokba.

Személyiségből fakadóan

Aztán ott vannak azok is, akik egyszerűen természetüktől fogva sokkal flörtölősebb típusok, mint a nagy átlag. Ők azok, akiknek ez tényleg nem jelent semmit, hiszen a jellemük része, és észre sem veszik, hogy átlépnek esetleg egy határt a huncut megjegyzésekkel. Számukra ez teljesen ártalmatlan dolog, és sokkal inkább a kommunikáció egyik formája, mintsem felhívás keringőre. Ők azok, akik a nyugdíjas kolléganővel is játékos flörtbe kezdenek, ami nekik csak a barátság és a kedves közeledés egyik formája.

BartekSzewczyk/istockphoto.com

Valami megszerzésére

Van, hogy házas emberek a flörtöléssel próbálnak megszerezni maguknak valamit. Legyen az egy kisebb kedvezmény a kávézóban, vagy egy új álláslehetőség, a flört segíthet nekik célt érni, barátibb kapcsolatokat építeni, és biztosabb pozíciót elérni. Általában ez sem párkeresés miatt történik, és ritkán lép tovább egy bizonyos határon; ilyenkor a flört sokkal inkább csak egy módszer a célok beteljesítésére. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást