BBQ csirke édesburgonyával

Hozzávalók: 2 közepes édesburgonya, csirkemellfilé, 1/3 bögre BBQ szósz
Elkészítés: Először szeld fel a csirkemellet nagyon apró szeletekre, minél kisebb, annál jobb. Ezután főzd meg őket olajon, sózd, majd ha kész, tedd félre egy kis időre.
Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra, majd az édesburgonyákat vágd félbe, és egy sütőpapírra helyezd fel őket. Süsd addig, míg meg nem puhulnak, ez nagyjából 35 perc, de a burgonya méretétől függően változhat.
Egy serpenyőben közepes lángon melegítsd fel a BBQ szószt, majd keverd hozzá a csirkét, is. Ha kész vagy mindkettővel, csak annyi a dolgod, hogy az édesburgonyára szedj némi csirkét, és már jöhet is az isteni ebéd! Ha pedig vannak még otthon egyéb hozzávalóid, akár petrezselymet, hagymát is tehetsz rá.
Elkészítés: Először szeld fel a csirkemellet nagyon apró szeletekre, minél kisebb, annál jobb. Ezután főzd meg őket olajon, sózd, majd ha kész, tedd félre egy kis időre.
Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra, majd az édesburgonyákat vágd félbe, és egy sütőpapírra helyezd fel őket. Süsd addig, míg meg nem puhulnak, ez nagyjából 35 perc, de a burgonya méretétől függően változhat.
Egy serpenyőben közepes lángon melegítsd fel a BBQ szószt, majd keverd hozzá a csirkét, is. Ha kész vagy mindkettővel, csak annyi a dolgod, hogy az édesburgonyára szedj némi csirkét, és már jöhet is az isteni ebéd! Ha pedig vannak még otthon egyéb hozzávalóid, akár petrezselymet, hagymát is tehetsz rá.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!