Hamubarna és vattacukor? Ezek lesznek az idei ősz legtrendibb hajszínei

Hamubarna és vattacukor? Ezek lesznek az idei ősz legtrendibb hajszínei

Címlap / Stílus / Haj / Hamubarna és vattacukor? Ezek lesznek az idei ősz legtrendibb hajszínei

A legújabb hajszín trendek továbbra is színesek lesznek, de a kékes és zöldes árnyalatokat lassan elhagyjuk. Mutatunk néhány szuper hajszínt, világosabb és sötétebb árnyalatokat is, amelyek nagyon divatosak lesznek az őszi szezonban. Ha szeretnél egy kis változást a következő évszakra, ezek közül kérj egyet a fodrászodtól legközelebb!

Platinaszőke

Az igazi ezüstös platinaszőke hihetetlenül trendi lesz a következő szezontól. Ha frissítenéd egy kicsit a szőke fürtjeidet, érdemes elgondolkodnod ezen az árnyalaton.

Ha szép, világos a bőröd, bátran festesd be az egész hajadat ezzel a színnel, ha viszont napbarnított lettél a nyáron, akkor inkább balayage-festést kérj a fodrászodtól.

Ez akkor lesz a legszebb, ha a hajtöveid sötétbarna árnyalatúak.

Barack

Ha szereted a színes, extrém frizurákat, nem kell aggódnod, mert ősszel is maradnak érdekes árnyalatok a palettán.

Az egyik ilyen a barack, ami nagyon jól mutat akkor is, ha az egész hajadat ezzel festik be, és akkor is, ha csak egy ombre-festéssel kerül a hajvégeidre.

A laza hullámok nagyon jól működnek ezzel a romantikus árnyalattal, ezért hordd így bátran az új frizurádat.

Hollófekete

A sötét hajszínek közül az egyik legdögösebb és legszebb szín lesz nagyon népszerű a következő szezonban, az igazi, ragyogó hollófekete.

Ez a hajszín nagyon jól áll a világos és a barna bőrűeknek is, hiszen mindegyik árnyalathoz jól passzol.

Arra figyelj, hogy ha ezt a színt kéred a fodrászodtól, hogy az öltözködésben kerüld a fekete és nagyon sötét darabokat és ne viselj tisztán fekete szetteket.

Feketésbarna

Ha sötét hajat szeretnél, de a hollófekete nagyon hideg árnyalatú a számodra, akkor érdemes elgondolkodnod az ősz másik nagy slágerén, a feketésbarnán.

Ez a szín leginkább a nagyon sötét étcsokoládéhoz hasonlít, és kérheted úgy is, hogy a teljes hajadat fessék be vele, de akár világosabb highlight-festést is kérhetsz a hajadat hosszára.

A feketésbarna egy igazán meleg, lágy hajszín, amely nagyon jól áll majd, ha nem túl világos a bőrszíned.

Vattacukor pink

Ha a barack nem nyerte el a tetszésedet, de színes hajra vágynál az őszi szezonban, a vattacukor rózsaszínt érdemes kipróbálnod.

Ezzel a színnel is befestetheted az egész hajadat, de akár ombre- vagy balayage-festésként is belekerülhet.

Rövid vagy hosszú, hullámos és egyenes frizurához is jól passzol ez a szín, hiszen mindenhogy garantáltan különleges lesz majd.

Hamubarna

A világosabb, hidegebb árnyalatok kedvelőjeként az ősszel válthatsz akár a hamubarna árnyalatra is, amely egy szép szürkés fényű barna.

Ha a platinaszőke elsőre túl extrém, akkor ezt a színt kipróbálhatod, mielőtt olyat kérsz a fodrászodtól.

Az ilyen árnyalatok után mondja bárki, hogy a barna unalmas!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást