Hajviselet duci nők számára

Hajviselet duci nők számára

Címlap / Stílus / Haj / Hajviselet duci nők számára

Nagyon sok duci nő felteszi a kérdést: Melyik a legideálisabb hajviselet számára? Ha frizuráról van szó, valóban számít, ha valaki duci? Igen és nem.

Először is vessünk egy pillantást arra, hogy általánosan melyek a frizura választás közös jegyei duci és nem duci nők esetében. A hajviseletnek illenie kell arcod formájához. Annak ellenére, hogy alapjában véve mindenki arca ovális, nagyon sok az eltérés az arc tulajdonságai között, melyek által eltér az oválistól. Következzenek tehát az arcformák és a hozzájuk illő frizurák.

Körte
Ez az arcforma szeles állat és keskeny homlokod jelent, éppen ezért, ha ilyen alakú az arcod, válassz olyan hajviseletet, mely megszélesíti a homlokod környékét, ugyanakkor elvonja a figyelmet az álladról. Hogy szélesebb homlok illúzióját keltsd, a frizurának dúsabbnak kell lennie a fej felső részén. Fontos, hogy az arcod környékéről fésüld ki a hajat. Kerüld el az olyan frizurákat, melyek az áll környékén kiszélesednek, mert azok „kockásítanak”.

Négyzet
A négyzet alakú arc ismérve a szögletes homlok és állvonal. A hajad fésüld az arcodba, hogy enyhíts az arc éles vonalain. A rövidebb frizurák, melyek közvetlenül az áll alatt végződnek, szintén ajánlottak.

Ovális
Az ovális arc szerencsés, hiszen a legtöbb hajviselet illik hozzá. A copfba kötött és a fej tetején összefogott haj emeli ki legjobban az ovális arcot. A hosszú vagy rövidebb hullámos hajviselet is ragyogóan mutat ezen az arcformán.

Kerek
A kerek arc legkiszélesedőbb részei az orcák, ezért meg kell hosszabbítani az arc felső és alsó részét is. A fejed tetején legyen kicsit megemelt a frizura, azonban a vékony, tépett hajvégeket kerüld el.

Szív alakú
Ez egy háromszög alakú arcforma, szélesebb homlokkal és vékony állvonallal. Az ilyen arcformához az olyan frizurák illenek, melyek kicsit szélesítenek az állon, mint például a lépcsőzetesre vágott hajviseletek. A nyakközépig érő haj a legideálisabb.

A hosszú hajú duci nők különlegesen elegánsak lehetnek, ha feltűzik a hajukat. Az ilyen hajviselet nagyszerű választás hivatalos eseményekre és estélyekre. Általában az alacsonyabb duci nők a rövidebb frizurákat kedvelik, hogy törzsükkel kiegyensúlyozzák lábuk hosszát. Egy selyemkendő vagy egy hajpánt a homlokon keresztül a haj alá kötve kiemelheti a frizurát.

Végül pedig, természetes adottságaid és egyéni stílusod kifejezheted a megfelelő ruhákkal, kiegészítőkkel és egy új, jól megválasztott hajviselettel.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást