Álomfejtés: 10 gyakori rémálom jelentése

Álomfejtés: 10 gyakori rémálom jelentése

Címlap / Életmód / Lélek / Álomfejtés: 10 gyakori rémálom jelentése

1. Meglőnek

A járványhelyzet okozta szorongás még az álmainkba is belopakodik, ugyanis az online keresők szerint az eddigi adatokhoz képest tavaly 84 százalékkal többen kerestek rá arra, mit jelent, ha azt álmodjuk, meglőnek. Ez nem csoda, hiszen ennek jelentése a betegségtől, sérüléstől való félelem. Ha álmodban belehalsz a lövésbe, az azt sugallja, hogy egy valós ismerős bánt a valóságban és ez frusztrál, ha túléled, akkor pedig azt sugallja, hogy keményen küzdesz az életben.

2. Tűz

A tűzzel álmodók száma is megduplázódott az utóbbi időben. Ennek jelentése nem egyértelmű, hiszen a tűz több dolgot is szimbolizálhat, például szenvedélyt, pusztítást, dühöt. Ha álmodban nem félsz tőle, hanem nyugodtan szemléled, akkor a benned lakó tüzet jelenti, esetleg a nézeteidben, személyiségedben bekövetkezett változást. Ha félsz tőle és meg is sérülsz a tűzben, akkor a benned dúló indulatot jelzi, de egy kockázatos dologra is figyelmeztethet.

3. Kihulló fogak

Szintén kétszer annyian álmodják ezt, mint eddig. A fogak elvesztésének jelentése az, hogy félsz valami változástól és elhanyagolod a tested. Ijesztő álom, mikor kipotyognak az ember fogai, de mindössze annyit jelent, hogy kicsit jobban figyelj oda az egészségedre.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást