Életmód / Ezotéria

Mit álmodtál? Ez a 12 leggyakoribb álom és jelentése

Gyakori álmok jelentése

Normál álmok

A leggyakoribb álomtípus. Ezek azok az álmok, amikor az álmodó nincs tudatában annak, hogy amit tapasztal az egy koholt valóság, egy álom – az agy nem tesz különbséget az álom és a valóság közt. A normál álomban az egyén nem érzi, hogy amit álmodik az valótlan.

Általában nagyon furcsa eseményeket és képeket jelenít meg, a jó hír az, hogy mindenki gyakran megtapasztalja, ettől “normál” az álom. Témáját tekintve általában összefüggéstelen és kavargó.

Tudatos álmok

A normál álmokkal ellentétben a tudatos álmok alatt az álmodó tudatában van annak, hogy ő álmodik. Ezért az egyén átveheti az irányítást az álmai felett, pontosan tudja irányítani. A tudatos álmodók bonyolult tudatos gondolkodásra képesek.

A normál álmokra alig vagyunk képesek emlékezni éber állapotunkban, ellenben a tudatosakra sokkal inkább. Tudatosan álmodni meg lehet tanulni, csak gyakorlat kérdése… de hogy van-e bármilyen értelme, az más kérdés.

Meggazdagodási álmok

Az álmodó ilyenkor anyagi javakat, nyereményt kap. A javak bármilyen formája lehetségesek. Ez általában nem a meggazdagodás utáni vágyat jelenti, hanem a dicsőségre éhséget. Tehát, ha legközelebb arról álmodsz, hogy úszol a pénzedben és mindent megengedhetsz magadnak, akkor valójában sikerre, elismerésre és dicsőségre áhitozol a való életben.

Olvastad már?  Korán felébredsz, és nem tudsz visszaaludni? Ezek lehetnek az okai

Kétségbeeső álmok

Az ilyen álomban az álmodónak problémái vannak céljai elérésével. Például elfelejted, hová parkoltad a kocsit, vagy lekésed a vonatot, eltévedsz valahol stb. Az ilyen típusú álmok a kudarctól való félelmet jelképezik, a szorongásokat pedig álmunkban is megéljük.

Még 8 gyakori álom jelentése a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3