Van 4 lépés, amivel biztosan legyőzheted a kudarctól való félelmet

Van 4 lépés, amivel biztosan legyőzheted a kudarctól való félelmet

Címlap / Életmód / Lélek / Van 4 lépés, amivel biztosan legyőzheted a kudarctól való félelmet

Milyen álmaid vannak? Szoktál arról fantáziálgatni, hogy saját vállalkozásba kezdesz, karriert csinálsz egy teljesen másik területén az életednek, esetleg kitanulsz egy új szakmát? Vagy szeretnél családot alapítani, lefutni a maratont, párterápiára vinni a férjed, belevágni egy építkezésbe (hiába mondja mindenki körülötted, hogy őrült vagy, mert ez most, 2021-ben esélytelen)?

Ha valamelyik kérdésem megmozgatta a szívedet, akkor valószínűleg parázslik benned a vágy egy pici szikrája, hogy végre változtass az életeden – de mint minden emberben, benned is van félelem. Félelem a kudarctól, félelem az elutasítástól, félelem a velejáró munkától, félelem a következményektől, és -igen, ez is gyakori- félelem a sikertől.

Ahhoz, hogy ezeket a félelmeket legalább olyan szinten elengedd, hogy végre belevághass a nagy álmod megvalósításába, egyenes út vezet, mégpedig négy lépésben: a felismerési, az elképzelési, a tervkészítési és a bebiztosítási fázisokban.

Készen állsz leküzdeni a legnagyobb démonjaidat is? Akkor szánj magadra egy kis időt és menj végig ezen a négy lépésen – ha a végére értél, óriási megkönnyebbülést érzel majd, és csak ott jön a java!

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/4
Következő»

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!