A 12 leggyakoribb rémálom és jelentése – Veled is előfordult?

A 12 leggyakoribb rémálom és jelentése – Veled is előfordult?

Címlap / Életmód / A 12 leggyakoribb rémálom és jelentése – Veled is előfordult?

Csapdába esel

Ha azt álmodod, hogy csapdába ejtettek, és nem látsz kiutat a menekülésre, azt jelenti, korlátozva érzed magad a munkád, karriered, egészséged vagy személyes életedet illetően. Lehetséges, hogy szükséged van kitörésre a mindennapi rutinból és egyhangúságból.

Fulladás

Úgy érzed, elárasztanak az érzelmek. Elfojtott gondolatok árasztják el tudatalattidat. Lehetséges, hogy túl gyorsan próbálod felfedezni a tudattalan gondolataidat. Ha fulladás közben meghalsz, az arra utal, hogy érzelmileg újjászületsz. Ha túléled a fuldoklást, azt jelenti, hogy egy bizonyos helyzet vagy kapcsolat túl fog élni egy válságot.

Kihullnak a fogaid

Az álomkutatók szerint ez a leggyakoribb rémálom az érett/idősödő nők körében. A fogak segítségével közvetítjük a képet vonzerőnkről…ezért ha kihullnak, azt jelenti félünk az elutasítástól, illetve öregszünk. A menopauza idején a nők gyakran álmodják, hogy fogaik kihullanak.

Tehát ha ezt álmodod, kis önbizalomra lesz szükséged, mert nem érzed magad vonzónak és nőiesnek!

A saját halálod

Bár egy ilyen álom teljesen hátborzongató, tele félelemmel és szorongással, nincs ok aggodalomra, mert egy pozitív jel. Ha valaki látja saját halálát, azt jelenti, nagy változások előtt áll. Egy negatív jelentéssel is bír, szimbolizálhat egy fájdalmas kapcsolatot, amelynek egészségtelen, romboló hatása van.

Valaki lelő, vagy megtámad

Na ez nem azért van, mert túl sok amerikai akciófilmet láttál. Az, ha valaki fegyverrel vagy egyéb eszközzel megöl, azt sugallja, hogy a való életben is megtapasztasz néhány ijesztő összecsapást. Úgy érzed egyes helyzetekben áldozattá válsz.

Irányíthatatlan autó

Ha ezt álmodod, azt jelenti hiányzik a stabilitás az életedből. Az életed uralhatatlan, akárcsak az autó, és jelentős változásra van szükséged. Ha azt álmodod, hogy nincs ki vezesse a kocsit, azt jelzi, hogy át kell értékelned az életedet, é át kell venned az irányítását. Másik jelentése, hogy nem szeretnél felelősséget vállalni a tetteidért.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást