Haj / Stílus

15 új frizura hosszú hajra

15 új frizura hosszú hajra

Meríts ötleteket a következő galériánkból, hogy egyedi és elbűvölő frizurád lehessen!

Virággal díszített alacsony konty

Egy klasszikus francia konty, amely csavart tincsekkel és virágdísszel van különlegesebbé téve.

Oldal-fonat

A sikkes hétköznapi viseletekhez egy otthon is könnyen elkészíthető hajfonat, trendi hajpánttal.

Titokzatos frufru

Ha egyenes a hajad és magas a homlokod, kiválóan fog állni egy szemöldökig érő titokzatos frufru. A legegyszerűbb hajviselet is elragadó fog lenni vele.

Átszúrt konty

Egy ilyen csavart kontyot könnyedén elkészíthetsz. Félig kiengedett formában is jól mutat, így a hétköznapokon is kitűnhetsz a tömegből!

Alkalmi konty

Egy visszafogott alacsony konty a különleges estékre!

Frizura estélyihez

Egy oldalválasztékból kialakított középmagas konty.

Klasszikus hullámok

Az egészségtől ragyogó hosszú tincseket kár elrejteni. Szárítsd meg nagy hajcsavarókon, majd engedd ki lazán. Hétköznapokra, de alkalmakra is csodásan fog mutatni.

Elbűvölő frizura fonott tincsekkel

Egy abszolút egyedi frizura, a fejtetőn fonott tincsekkel, felgöndörített frufruval, és különleges fonási technikával készített alacsony konttyal.

Szuper-rövid frufru

Ha magasítani szeretnéd homlokod, nem föltétlenül kell lemondanod a frufruról.
Egy ilyen rövid frufru szinte megnyitja a tekintet. Fogd a hajad copfba, egy alacsony kontyba, vagy egyszerűen engedd ki, mindenképp jól fog mutatni egy ilyen frufruval.

Klasszikus félig kiengedett

A legkönnyebb hétköznapra is lekészíthető frizura a hossz hajú nők számára. Készíts oldalválasztékot, majd a fejtetőn levő tincseket fogd hátra egy dekoratív hajcsat segítségével.

Extravagáns göndör fürtök

Ilyen szabályos göndör tincseket a legkönnyebben hajegyenesítő vassal göndöríthetünk be.
Egyszerűen válassz ki egy tincset, és a tövektől indulva a hajvégekig húzd végig a hajvasalót úgy, hogy közben az éleket a tinccsel merőlegesen tartod.

Dús hajfonat

Készíts egy laza oldalsó hajfonatot, majd tekerd a fejtetődre és csattokkal rögzítsd. Különleges és könnyen elkészíthető frizura.

Oldalt fiús

Extrém, fiatalos frizurád lehet, ha egyik füled felett teljesen rövidre vágatod a hajad. Az így készült copfok és kontyok teljesen különlegesek lesznek!

Göndör fürtök

Készíts közép- vagy oldalválasztékot, majd a még nedves hajat tekerd fel közepes/kis méretű hajcsavarókra. Ha megszáradt, bontsd le, ujjaiddal rázd szét a fürtöket és már kész is!

Romantikus göndör haj

Szárítsd meg a hajad diffúzoros hajszárítóval, majd tűzd fel hajcsattok segítségével úgy, hogy pár tincs oldalt és a frufrunál aláhulljon.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást