Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Fétisek 3 – Undorító szexuális vágyak (18+)

Mint ahogy arról már a cikksorozat előző részeiben is szó volt, olyan fétiseket, vagyis kóros vonzalmakat mutatunk be, amelyek az egészséges szexualitással rendelkező emberek körében minimum meghökkenést, de inkább undorral vegyes megvetést váltanak ki.

Technoszexualitás

A technoszexuálisokra stimulálólag hatnak a robotok, és az elektronikus dolgok. Tulajdonképpen a vonzalom tárgya lehet bármilyen, az emberre emlékeztető, vagy attól a legteljesebb mértékben különböző robot.
A gyakorlói általában beöltöznek, vagy partnerüket öltöztetik be transformers, terminátor, vagy robotzsaru stílusban, kinek-kinek ízlése szerint.

Cremastistofilia

Azokra az emberekre lehet ráhúzni ezt a fétist, akik abban lelik örömüket, ha megvan rá az esély, hogy kirabolják őket. Nem arról van szó, hogy a hálószoba magányában valaki a partnerével eljátssza, hogy ő kiszolgáltatott és elveszett, és a másik fél erőszakosan elveszi tőle, amit akar.
Ennél komolyabb a helyzet, ugyanis a cremastitofilok csak az éles helyzetekre gerjednek.  

HIV

Van egy különleges vonzalom, mely tulajdonképpen egy öngyilkos küldetés. Az ezt gyakorló embereket a hív fertőzöttekkel való együttlét izgatja fel, valamint annak a tudata, hogy ők is fertőződnek a halálos kórral.
Jellemzően homo-, és biszexuálisok a gyakorlói, de szép számmal találhatunk köztük hetero beállítottságú embereket is.

Taposás

Akik ezt a fétist gyakorolják, abban lelik örömüket, ha taposhatnak, vagy nézhetik, ahogy mások teszik azt. Sajnos sok esetben a tiprás tárgya élőlény, jellemzően rovarok, férgek, kisebb emlősök, rágcsálók. Szerencsére a legtöbb országban ma már büntetik az állatkínzást, még akkor is, ha az csak rovarokkal történik.
Egy kevésbé kegyetlen variációjában nem kell a művelethez élő dolog, megteszi egy játékautó, étel, vagy bármi, ami a háztartásban fellelhető, és taposható méretű. Magát a gyönyört az az érzés váltja ki, hogy az alanyok beleképzelik magukat a szerencsétlenül járt tárgyak vagy állatok helyzetébe, vagyis hogy őket lapítják ki.
A legtöbb esetben a taposás műveletét a nő végzi- természetesen tűsarkú cipőben-, és felhasználhatja hozzá a férfi minden egyes testrészét is, a különböző, külső dolgok mellett.

Nasofilia

Szexuális izgalmat nem csak egy kecses női test látványa, vagy egy izmos kockahas válthat ki. Egyeseket olyan, mások számára teljesen aszexuális testrészek izgatnak fel, mint a nasofiliások esetében az orr.
Hogy a méret is számít-e vagy csak a forma, arról nincs adat, de maga a szaglószerv mindenképpen izgalmat vált ki a fétis gyakorlói körében.

„Gyomrozás”

Egyes körökben nem elégszenek meg azzal az egyszerű „örömszerzési” móddal, ha fájdalmat okoznak a másiknak, vagy maguknak. Ilyenek azok az emberek is, akiket szexuálisan felizgat, ha valaki teljes erőből gyomorszájon vágja őket.
Ebben az esetben mind a fájdalom, mind az erőfitogtatás, mind pedig az áldozat szerepköre hozzájárul a gyönyör megtapasztalásához.

Ginonudománia

A fétist gyakorlók élvezik, ha leszaggatják másokról a ruhát, vagy éppen róluk tépkedik a textilt. Valószínűleg mindenki keveredett már olyan helyzetbe, amikor a vágyak olyannyira követelőzők voltak, hogy egyszerűen nem jutott idő a vetkőzésre, és reccsent az anyag, szálltak a gombok.
Ez nem baj, ám ha valakit rendszeresen csak az ilyen „vetkőztetés” izgat fel, annak rengetek cérnára, vagy állandóan új ruhatárra van szüksége.

Latronudia

A legtöbbünk zavarban van, ha le kell vetkőznie az orvos előtt. Nem arról van szó, amikor a sztetoszkóppal megvizsgálja a szívünket, hanem amikor anyaszült meztelenül állunk a doki előtt. Egyes embereknek azonban ez nem, hogy nem kellemetlen, hanem egyenesen örömöt jelent.
Szexuális izgalom keríti őket hatalmába annak tudatától, hogy orvosuk a testüket szemléli, így jutnak hozzá a vágyott gyönyörhöz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást