A 8 legundorítóbb szexuális vágy, amire nem lesznek szavaid

A 8 legundorítóbb szexuális vágy, amire nem lesznek szavaid

Címlap / Szerelem / Szex / A 8 legundorítóbb szexuális vágy, amire nem lesznek szavaid

Technoszexualitás

A technoszexuálisokra stimulálólag hatnak a robotok, és az elektronikus dolgok. Tulajdonképpen a vonzalom tárgya lehet bármilyen, az emberre emlékeztető, vagy attól a legteljesebb mértékben különböző robot.

A gyakorlói általában beöltöznek, vagy partnerüket öltöztetik be transformers, terminátor, vagy robotzsaru stílusban, kinek-kinek ízlése szerint.

Cremastistofilia

Azokra az emberekre lehet ráhúzni ezt a fétist, akik abban lelik örömüket, ha megvan rá az esély, hogy kirabolják őket. Nem arról van szó, hogy a hálószoba magányában valaki a partnerével eljátssza, hogy ő kiszolgáltatott és elveszett, és a másik fél erőszakosan elveszi tőle, amit akar.

Ennél komolyabb a helyzet, ugyanis a cremastitofilok csak az éles helyzetekre gerjednek.  

HIV

Van egy különleges vonzalom, mely tulajdonképpen egy öngyilkos küldetés. Az ezt gyakorló embereket a hív fertőzöttekkel való együttlét izgatja fel, valamint annak a tudata, hogy ők is fertőződnek a halálos kórral.

Jellemzően homo-, és biszexuálisok a gyakorlói, de szép számmal találhatunk köztük hetero beállítottságú embereket is.

Taposás

Akik ezt a fétist gyakorolják, abban lelik örömüket, ha taposhatnak, vagy nézhetik, ahogy mások teszik azt. Sajnos sok esetben a tiprás tárgya élőlény, jellemzően rovarok, férgek, kisebb emlősök, rágcsálók. Szerencsére a legtöbb országban ma már büntetik az állatkínzást, még akkor is, ha az csak rovarokkal történik.

Egy kevésbé kegyetlen variációjában nem kell a művelethez élő dolog, megteszi egy játékautó, étel, vagy bármi, ami a háztartásban fellelhető, és taposható méretű. Magát a gyönyört az az érzés váltja ki, hogy az alanyok beleképzelik magukat a szerencsétlenül járt tárgyak vagy állatok helyzetébe, vagyis hogy őket lapítják ki.

A legtöbb esetben a taposás műveletét a nő végzi- természetesen tűsarkú cipőben-, és felhasználhatja hozzá a férfi minden egyes testrészét is, a különböző, külső dolgok mellett.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»