Fesztiválfrizurák az idei szezonra – GALÉRIA

Fesztiválfrizurák az idei szezonra – GALÉRIA

Címlap / Stílus / Haj / Fesztiválfrizurák az idei szezonra – GALÉRIA

A fesztiválszezont természetesen a jó zenék és a kedvenc fellépőink miatt várjuk a leginkább, és azért, hogy önfeledten szabadon érezhessük magunkat. De emellett végre felvehetjük a leglazább ruháinkat, és a hajunkat is extrémebben készíthetjük el, mint a hétköznapokban. Mutatunk neked néhány fesztiválfrizurát az idei nyárra, amelyeket te is könnyedén megcsinálhatsz magadnak.

Ékszerezd fel!

Hosszabb hajból elég egy kicsit kócosabb frizurát készítened, akár úgy is, hogy hagyod a szabad levegőn megszáradni.

Ezután készíts egy nagyobb tincsből fonatot az egyik oldalra, amelyet különböző kis ékszerekkel, gyűrűkkel vagy medálokkal díszítesz.

Hajgyűrűk

Az idei fesztiválszezon egyik új frizuratrendje a hajgyűrűkkel kiegészített fonat, amelyet rengeteg sztáron is láthattunk már.

A gyűrűket szinte bármilyen fonatba beleteheted, legyen szó egy kisebb vagy nagyobb hátrafonott tincsről, a tarkótól induló fonatról vagy akár egy koszorúfonásról.

Kócos fonat

A kócos fonat még az idén sem ment ki a fesztiválfrizura-divatból, és még mindig a kétoldalt befont frizura a legnépszerűbb.

Ez készülhet holland- vagy akár halszálkafonatként is, a lényeg, hogy már a fejed tetejéről induljon.

Virágokkal

A fesztiválfrizurákban még mindig megjelennek a virágok is, amelyek klasszul kiegészítik a rövidebb hajból készült frizurákat.

Ha nincs elég hosszú hajad ahhoz, hogy előre fond a két fonatodat, akkor készíts hátulra két tincset, és a tarkód felett tűzz bele virágokat.

Dupla konty

A vissza a ’90-es évekbe szellemében a két oldalas frizurák közül nem csak a fonatok, hanem a kontyok is hódítanak az idén.

Készíts magadnak két magas kontyot a fejed búbjára, majd díszítsd egy kis hajcsillámmal a tökéletes végeredményért!

Ombre konty

Az ombre hajban nagyon jól mutat a magas, igazán kócos, nagy konty, ami az egyik legjobb hajviselete a nagy melegben.

Ha hasonló frizurát készítenél magadnak, dekoráld virágokkal vagy akár sállal, hogy még extrább legyen.

Kombinált megoldás

A kétoldalt fonott és a kétoldalt kontyolt frizurákat kombinálhatod is egymással, ha két parkettafonással indítasz, amelyek kontyokban végződnek.

Ha hosszú hajad van, akkor az egészet feltűzheted, rövidebb haj esetében pedig hagyj kibontott részeket is.

Az örök kedvenc

A kendővel dekorált frizurákat sem lehet megunni a fesztiválokon: ebben a kiegészítőben az a legjobb, hogy készíthetsz belőle turbánt, fejpántot, de akár a kontyodat, copfodat vagy fonatodat is rögzítheted vele.

Rövidebb hajnál fejpántként használd, középhosszúnál egészítsd ki vele a frizurád, nagyon hosszú hajnál pedig mehet a hippie turbán!

Tollas

Félhosszú hajból gyönyörű frizurát készíthetsz, ha a nagyon kócos hatású hajadat egy picit feltűzöd úgy, hogy elől maradjanak lelógó tincsek.

Ezeket az egyik oldalon díszítsd fel néhány tollal, és már indulhatsz is bulizni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást