Férfifajták a társkeresőn, amelyektől menekülnöd kell!

Férfifajták a társkeresőn, amelyektől menekülnöd kell!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Férfifajták a társkeresőn, amelyektől menekülnöd kell!

Távol álljon tőlem, hogy kategorizáljam a férfiakat, hiszen nem lehet… mégis ezt fogom tenni. Csak pár lehetőséget fogok említeni,  pedig tapasztalataim szerint nagy az Isten állatkertje. Három év alatt elég sok mindent láttam, olyat is, amit nem akartam… mármint olyan lelkivilágokat, olyan testrészeket. 

Sértett szörny

Bemutatkozás, e-mailcím és pár alapinformáció cseréje után nem tudsz olyan dolgot írni neki, amit ne értene félre. Ha bugyiban pózolós képet küldesz neki és nem írsz egy szót sem, azt is félreérti.
Minden szavadra tökéletesen emlékszik, csak a sajátjaira nem. Úgy fáraszt ki téged, mint valami horgászzseni a pontyot. Ha megérted életfilozófiáját, akkor valószínűleg már túl régóta vagy magányos.

Világfájdalmas

Levelei olyan hosszúak, mint a Bűn és bűnhődés. Stílusilag is azt a szintet karcolgatja, gyakorlatilag csak körmondatokat használ. Előszeretettel használja a szeretet, megértés, világbéke szavakat, azok minden szinonímáját ismeri.
Mosolyogva, könnyes szemmel siratja gyermekkorában elpusztult húsvéti nyulát, tropára ment házasságát, de leginkább saját magát. Együttműködő fajta, de úgy lemerít téged, mint egy laposelemet.

A klimaxos

Ne vezessen félre a kor, láttam negyvenéveset is ebből a fajtából. Szimultán levelezik a társkeresőn több nővel is. Ismérve, hogy – ha van rálátásod a közösségi oldalon begyűjtött ismerőseire – több száz olyan ismerőse van, akinek vagy a kora nagyon alacsony, vagy a kosármérete nagyon nagy.
Olyan fotót tesz ki magáról, mely az első unoka születését jóval megelőzve készült. Már annak is örülni lehet, hogy nem a gimnáziumi tablóképe a profilfotója.

A hímsoviniszta

Bemutatkozójának első mondata az, hogy a hagyományos értékeket kedveli, örök életre szóló társat keres. Második mondata az, hogy milyen ételeket kedvel. Harmadik mondata az, hogy általában ő mit kedvel, és mindenképp megemlíti valahogyan – ha másként nem, utalva rá – édesanyját. Mint követendő példát.
Körömszakadtáig tagadja, hogy köze lenne a hímsovinizmushoz. Ha elég kitartó vagy és kapcsolatig fajul a dolog, egy pofonnal ezt be is bizonyítja neked.

A saját magát szerető

Bemutatkozójában kimerítő részletességgel taglalja, hogy milyen jellemvonásokkal rendelkezik. Miért is ne tenné, hiszen – úgy véli – ismeri saját magát. Különös ismertetőjegye, hogy csak jó tulajdonságokkal rendelkezik, de abból mindegyikkel. Profilfotóján látod mind a harminckét fogát, akkora önbizalommal mosolyog.
Nagyon precíz listát olvashatsz arról, hogy milyen az általa preferált nő. Határozott elképzelései vannak általa alkotott kényelmi- és komfortszintekről, melyeket még ínséges időkben sem lép át. Emiatt gyakorlatilag mindig ínséges időket él. 

Az önigazoló

Ez az a típus, mely nem behatárolható. Nem tudja, hogy ő maga kicsoda, azt sem tudja, hogy kit akar. Szerencsére egy dologban biztos, abban, hogy nőt. Második levélváltás során végeláthatatlanul és részletesen ecseteli, hogy a szex és az oda vezető út számára intellektuális és esztétikai élmény, melyet, te, mint nő, csak élvezhetsz.
Kezdj gyanakodni, ha megkérdezi: Szereted, ahogyan szeretlek? Amennyiben ilyennel hoz össze a” jó sors”, borítékolható, hogy kézzelfogható randid sosem lesz, egy hónap múlva is még a levelezésnél fogtok tartani, és értetlenül fogsz pislogni a monitor előtt, mint bagoly a vakura.

Kóbor lovagok

Szakmáját illetően kazánkovács-nőgyógyász kategória. Mindent elkövet, hogy elérhetőségeidet megkaparintsa. Az információk azon része érdekli csak, mely mellbőségedre, bugyid színére vonatkoznak.
Minden egyéb adat elveszik valahol a füle és az agya között. Előszeretettel fogad örök hűséget, feltéve, ha a végítélet két héten belül bekövetkezik. Különös ismertetőjegye, hogy legalább három gyereke van, három különböző alomból.  Nem csak szapora fajta, de ebből a kategóriából van a legtöbb a netes társkeresőn.

Hepiend

Egy szó, mint száz, egy netes társkeresőn nem csak pasizni lehet, hanem szórakozni, tanulni is. Teljes szociológiai metszetet kaphatunk, aminek később hasznát vehetjük az életben. Személy szerint, humorérzékem ezeknek az oldalaknak köszönhetem… bár egyes esetek után megfordult a fejemben az alkoholizmus is, mint választási lehetőség.
Voltak maradandó agykárosodást okozó levélváltások, ám mindent egybe vetve van esély arra, hogy megtaláljuk a szerelmet… február 15.-én volt az eljegyzésem. Úgyhogy, hajrá…
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást