Stílus / Test

14 dolog, amit a férfiak nem kedvelnek egy nőben

14 dolog, amit a férfiak nem kedvelnek egy nőben

Hosszú, karom szerű köröm

A legtöbb férfi inkább taszítónak, vagy akár kifejezetten nevetségesnek tartja a nagyon hosszú körmöket egy nőn. Mivel ők a praktikusságot helyezik előnybe, ezért érthetetlen számukra, hogy óriási körmökkel hogyan lehet megoldani a mindennapi teendőket.

Túldíszített műköröm

A nők gyakran esnek abba a hibába, hogy mivel régóta van műkörmük, ezért túlzásba viszik annak díszítését. Az eredeti célunk ilyenkor persze a változatosság elérése, de az eredmény akár lehangoló is lehet egy férfi szemében, ha túl sok virág, inda és strasszok ékesítik a női körmöket.

Lenőtt haj

A lenőtt haj egyik nem számára sem vonzó, így a férfiak sem kedvelik. Azt sugallja, hogy az illető nő nem foglalkozik eleget a külsejével, nőiességével, sőt akár még elhanyagolt benyomást is kelthet a férfiakban. Különösen csúnya, ha nagy az eltérés a színek között vagy ha túl sok az ősz hajszálunk.

Túl bő ruhák

A túlságosan bő darabokkal szinte soha nem érünk el vonzó hatást, hiszen azok egyrészt nem engednek látni belőlünk semmit, másrészt általában nagyobbnak is mutatnak bennünket a valóságnál. Válasszunk inkább előnyösen szabott, testünk szépségeire koncentráló darabokat – a saját méretünkben.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást