Felmelegített baráti kapcsolat: Mit tegyél, ha visszatérne az életedbe?

Felmelegített baráti kapcsolat: Mit tegyél, ha visszatérne az életedbe?

Címlap / Életmód / Lélek / Felmelegített baráti kapcsolat: Mit tegyél, ha visszatérne az életedbe? / 2. oldal

A visszautasítás fáj…de a hazugság jobban

Igaz ez a baráti kapcsolatokra is. Nem kellemes érzés a másikat egy esetleges NEM-el szembesíteni, mégis célravezetőbb, mint újra felvenni valakivel a kapcsolatot, akihez semmi kedved. Ezzel csak becsapod őt, de ami fontosabb, hogy saját magadat is.

Hidd el, az álkedvességgel nem segítesz a másiknak, magadnak meg végképp. Lehet, hogy lesz egy nagyon kellemetlen beszélgetésetek, de korrekt és őszinte leszel, ráadásul helyet adsz egy esetleges új barátságnak is.

Tiszta lappal!

Mi van akkor, ha egy hatalmas veszekedés vetett véget a barátságotoknak? Egy olyan okkal a háttérben, mely az egyik félben, vagy rosszabb esetben mindkettőtökben nyomot hagyott. Lehet ilyenkor újra tiszta lappal indítani? A válasz az, hogy IGEN, de ehhez közös munkára lesz szükségetek.

Az nem fog működni, ha folyamatosan a fájó múltat emlegetitek, mert akkor a vége is ugyanaz lesz, mint korábban.

Szerintem két ember akkor tud visszatalálni egymáshoz (legyen szó szerelemről, vagy barátságról), ha mindketten fejlődtek és megugrották saját magukat, míg külön utakon jártak. 

EGO Stop!

Neked is legalább annyira fontos, hogy félretedd az egodat, mint a másiknak. Lehetsz a sértett, vagy a bántalmazó fél, ne legyél rest valakinek esélyt adni arra, hogy újra a barátod lehessen. Főleg akkor, ha ezt ő kezdeményezte.

Találkozzatok, beszélgessetek egy nagyot és úgyis érezni fogjátok, hogy mennyire tud a mostani személyiségetek kapcsolódni egymással. Ha a késztetés meg van benned, akkor ne hagyd veszni a dolgot, mert könnyen lehet, hogy csak egy kis szünetre volt szüksége a barátságotoknak.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást