Felmelegített baráti kapcsolat: Mit tegyél, ha visszatérne az életedbe?

Felmelegített baráti kapcsolat: Mit tegyél, ha visszatérne az életedbe?

Címlap / Életmód / Lélek / Felmelegített baráti kapcsolat: Mit tegyél, ha visszatérne az életedbe?

Az elválás meghatározó pillanatai

Barátságok köttetnek és szakadnak meg oly sokszor életünk során. Azonban az nem mindegy, hogy az elszakadás pillanatát, hogyan éli meg a két fél. Legyen bármi is az ok, a legfontosabb, hogy felidézd azokat az érzéseket, melyek a barátságotok végén keletkeztek benned.

Azért olyan fontos ez a folyamat, mert könnyen lehet, hogy ki nem mondott szavak, tüskék vannak még benned és amíg ezeket nem dolgozod fel magadban, addig esélytelen, hogy őszintén tudjátok újrakezdeni a barátságotokat.

A fontos miért-ek…

Nem mindegy, hogy mi vetett véget a kapcsolatotoknak. Hazugságok, komoly veszekedések, vagy csupán ellaposodott az egész. Utóbbi esetben nem valószínű, hogy ezúttal teljesen másképp alakul majd a dolog, hiszen valószínűleg korábban is a különbözőségetek okozta a problémát.

Vannak barátságok, melyeknek pont ez adja a pikantériáját, de vannak olyanok is, ahol ez jelenti a vesztét.

Amennyiben egy óriási veszekedés, csalódás vetett véget a kapcsolatotoknak, akkor mérlegelned kell, hogy ezek mennyire mély sebek még benned.

A pillanat hevében mondtatok, vagy tettetek olyan dolgokat, amiket talán már másnap megbántatok, vagy esetleg olyat tett a másik, mely a mai napig megbocsáthatatlan számodra?

A megszakadt baráti kapcsolatok rendezése
Jasmina007/istockphoto.com

Csak az érzéseidre hallgass!

Szerintem mindenképpen nagy bátorság kell ahhoz, hogy az egonkat hátrahagyva, újra becsengessünk egy rég nem látott baráthoz. Ez persze nagyon jól tud esni a fogadó félnek, sőt átélhetünk egy olyan érzést, hogy pótolhatatlanok vagyunk, hiszen van valaki, aki visszavágyik hozzánk, de tedd félre ezt egy pillanatra és koncentrálj az érzéseidre!

Valóban hiányzik a másik személy az életedből? Ismerve őt, be tudnád engedni újra az életedbe? Őszinte lenne a barátságotok? Tedd fel ezeket a kérdéseket és adj magadnak időt a válaszok előtt.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást