Dekor / Otthon

5+1 olcsó és egyszerű dekor-tipp, ha felfrissítenéd a fürdőszobádat

5+1 olcsó és egyszerű dekor-tipp, ha felfrissítenéd a fürdőszobádat

Egy nappaliban elég kicserélni a függönyt, szőnyeget, díszpárnahuzatokat és átfesteni a falakat, amitől teljesen megváltozik a szoba hangulata, míg egy fürdőnél a csempét már nem váltogathatjuk ilyen könnyen. Ráadásul egy több napos felújítás idejére el is kell költöznünk, hiszen a vizes helyiséget tudjuk nélkülözni a legkevésbé.

De mi van akkor, ha unod a fürdőszobád, viszont sem időd, sem pénzed nincs egy teljes átalakításra? Akkor is van megoldás, amivel hatásos változást érhetsz el. Így frissítsd fel a fürdőt ezzel a hat olcsó és egyszerű dekor-tippel!

1. Keretezd be a tükröd

Egy sima tükör letisztult, de unalmas hangulatot kelt egy kis helyiségben. Azonban ha teszünk köré egy szép keretet, egyből feldobja a fürdőt!

A keretet alakíthatod stílusodtól függően: lehet kicsit barokkos, díszes, vagy egy sima fakeret. Ha utóbbit bepácolod valami szép, mély színre, még szebben mutat majd. Ha igazán költséghatékony megoldást keresel, akkor az is működhet, ha gipszhatású, polisztirolból készült modern stukkódíszt veszel, amit ráadásul bármilyen színre könnyedén lefesthetsz.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást