20+1 felesleges kacat az otthonodban: szabadulj meg tőlük villámgyorsan!

20+1 felesleges kacat az otthonodban: szabadulj meg tőlük villámgyorsan!

Címlap / Otthon / Dekor / 20+1 felesleges kacat az otthonodban: szabadulj meg tőlük villámgyorsan!

1. Régi fagyasztott ételek

Csak azért, mert le van fagyasztva, még nem áll el örökké. Amikor a hűtőt takarítod, gondolj arra is, hogy kidobáld a fagyasztóból, amit már biztosan nem fogsz megenni.

2. Ezeréves tisztítószerek

Ha már takarítás: valószínűleg a tisztítószerek között is akad olyasmi, ami évek óta lejárt, vagy sosem használtad, vagy már meg sincs az a szőnyeg, amihez vetted. Ha még jó, de neked már nem fog szolgálatot tenni, add oda egy közeli ismerősödnek!

3. Üres üvegek

Lehet, hogy te rendes ember vagy, és gondosan leviszed mindig az üres üvegeket. Vagy lehet, hogy olyan vagy mint én. Ebben az esetben, amit tudsz, tölts fel cukorkával, a többi menjen az üvegvisszaváltóba!

4.
Magazinok

Ha már minden betűt kiolvastál, és minden képet megnéztél benne, akkor csak a helyet foglalják. Ne felejtsd el, hogy nem a kommunális szemétben, hanem a szelektív hulladékgyűjtőben van a helyük!

Magazinok
istockphoto

5. Reklámtárgyak

Kis papírdobozok, zászlócskák, használhatatlan öngyújtók – megannyi apró lom, amit az év során felhalmozol, mert valaki ingyen a kezedbe nyomja. Pedig csak káoszt szülnek az otthonodban, gyakorlati hasznuk nem sok van!

6. Lejárt gyógyszerek

Ugyanaz igaz rájuk, mint a lejárt kozmetikumokra. Mielőtt kidobnád őket, mindenképpen olvasd el a használati utasítást, valószínűleg speciális rendelkezések vonatkoznak a megsemmisítésükre!

7. CD, DVD

Persze, ha gyűjtői darab, vagy a szívednek igazán kedves, tartsd meg, de ez nem a ’90-es évek, hanem a széles sávú internet kora. Semmi szükség nincs már a kalóz CD-idre!

Oldalak: 1 2 3

»

3 hozzászólás

 • Orbán Eszter
  2021.03.08., 20:38

  Ostoba egy cikk.

  Válasz
 • Anon
  2021.04.07., 00:12

  Mindenesetre kicsit mexaladt benne az “oké.”

  Válasz
  • Bien.hu
   2021.04.07., 11:07

   Oké, javítottuk 🙂 Köszi az észrevételt!

   Válasz

Írj egy hozzászólást