7 farmerfazon 7 problémára

7 farmerfazon 7 problémára

Címlap / Stílus / Divat / 7 farmerfazon 7 problémára

Tökéletes nadrág márpedig létezik. Ráadásul nem is egy, hanem mindjárt hét! Összeállításunkból megtudhatod, milyen darabra érdemes beruháznod.

Nincs idő átöltözni?

Mindenkinek szüksége van egy fekete, egyenes szabású farmernadrágra, ami egyaránt megállja a helyét a munkahelyen vagy egy tárgyaláson egy selyemblúzzal és magas sarkú cipővel, de akár egy mesefigurás póló is passzol hozzá, lapos talpú csizmával kiegészítve.

Hosszú combokat szeretnél?

A pantalló fazonú farmerek ismertető jele, hogy a láb felső részén és popsiban egy kicsit szélesebb – de nem laza! – a szabásuk, így valósággal körülölelik a combod, illetve a csípőd.
Az elasztikus anyagkeverék éppen ott tapad, ahol kell, így formás virgácsokra és popóra tehetsz szert.

Kép forrása: Mango

Kőműves-dekoltázs nélkül

Ugye, milyen kellemetlen, ha egy leesett tollért hajolva utólag tudatosul benned, hogy közszemlére tetted a fehérneműdet, vagy ami még rosszabb, talán a hátsódat is?
Nem kell „tüdőig” érő fazont választanod ahhoz, hogy biztonságban legyél: a pamut és az elasztán kombinációjából készült, álló helyzetben három-négy centivel a popsid fölé érő nadrág akkor sem hagy cserben, ha leülsz.

Kép forrása: Esprit

Ápoljon és takarjon el?

Az úgynevezett „boot cut”, azaz csizma viseléséhez is ideális, enyhén bővülő szárú farmer kiegyensúlyozza az arányaidat.
Sehol sem lesz plusz gyűrődés vagy kellemetlen feszülés, ha ilyenbe bújtatod az idomaidat. Csak a megfelelő méret kiválasztására kell ügyelned.

Kép forrása: Net-a-porter.com WHERE id = Citizens of Humanity

Pici pocira vágysz?

Lepleznivalód akad hastájékon? Egy derékban jól szabott nadrággal nem kell egész nap azon aggódnod, hogy milyen testhelyzetben látszik az úszógumid.
Az elasztikus derékpánt úgy fogja össze a hasad, hogy nem szorít.

Kép forrása: Net-a-porter.com WHERE id = Mother

Popsi push-upra pályázol?

Bizonyára észrevetted, hogy az üzletek legújabb kínálatában nemcsak push-up melltartó, de ilyen nadrág is szerepel.
A hatás többnyire a megfelelő helyre varrt zsebeknek köszönhető, melyek optikailag formásabbnak, kerekebbnek mutatják a hátsó feled, valamint az egész sziluetted.

Kép forrása: Mango

Falra mászol a kibuggyanó husitól?

Az egyenes szabású, középmagas derékvonalú farmerek segítenek abban, hogy elrejtsd az oldalt és hátul kibuggyanó párnácskákat. Ebben az esetben kulcsfontosságú a megfelelő méret kiválasztása, mivel az eggyel kisebb, amibe „úgyis belefogyok majd”, akár öt kilóval is többnek láttathat.
A farmervásárlás első és legfontosabb szabálya, hogy szánj rá időt és energiát! Próba nélkül akkor sem szabad vásárolnod, ha biztos vagy a méretedben, mert egy-egy trükkös varrás keresztülhúzhatja a számításaidat. Ha tetszik egy darab, minden szögből és többféle távolságból vedd szemügyre a tükörben, járkálj benne egy kicsit, mozogj, hajolj, guggolj és ülj le. Amennyiben végig kényelmes és jól mutat, jöhet! 

Kép forrása: Zara

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!