5 farmer nadrág típus, és akiknek nagyon jól áll – Így viseld előnyösen

5 farmer nadrág típus, és akiknek nagyon jól áll – Így viseld előnyösen

Címlap / Stílus / Divat / 5 farmer nadrág típus, és akiknek nagyon jól áll – Így viseld előnyösen

Magasított derék

Szerencsére visszatért a divatba a magasított derekú farmer. Ez egy igazi aduász a hölgyek körében, hiszen gyönyörűen kihangsúlyozza a derekat. Így már nincs mentség az oldal kibuggyanó feleslegre, hiszen remekül el lehet rejteni egy ilyen fazonú nadrág alá. Ezzel pedig egy roppant nőies külsőt varázsolhatsz magadnak.

Javasoljuk, hogy felülre egy passzosabb felsőt válassz, mivel így még inkább a derekadon lesz a hangsúly. Próbálj olyan darabot kifogni, aminek a dereka jóval a köldököd fölé ér, így még jobban formál majd a nadrágod.

Egyenes szárú

Az egyenes szárú farmer nem mindenkinek áll jól. Leginkább azokon mutat jól, akiknek vékony lábuk van és nem túl nagy a kontraszt a comb és a lábszár között. Ugyanis ezzel a fazonnal pont azt a részt takarjuk el, ami a legvékonyabb a lábunkon.

Ha úgy látod, hogy ezzel a fazonnal vastagítod a lábadat, akkor valószínű, hogy egy skinny farmer sokkal előnyösebben mutatna rajtad. Egyébként az egyenes szárú farmert sem ajánlatos bő felsővel hordani, sokkal inkább egy feszesebb pólóval tudnánk elképzelni.

Trapéz

Ki gondolta volna a trapéz nadrágok korában, hogy egyszer majd újra a csőnadrágok jönnek divatba? Ekkor pedig elképzelhetetlennek tartottuk, hogy újra trapézba bújjunk, pedig a helyzet az, hogy ismét előtérbe került. Mivel a mai divatban már szinte minden megengedett, így azt is kijelenthetjük, hogy a létező összes farmer fazont hordhatod a nélkül, hogy valakiben ne tetszést válts ki.

Azért a trapéz fazonra is ráfért egy kis frissítés, így egy modernebb köntösben térhetett vissza a divatvilágba. Ha e mellett a fazon mellett döntesz, akkor mindenképpen figyelj arra, hogy felül kellően feszes legyen, alul pedig csak éppen annyira bő, ami az alkatodhoz jól áll.

Alacsony termetű hölgyeknek nem túlságosan előnyös választás, ugyanis őket még jobban összenyomja, de, ha végtelen lábakkal rendelkezel, akkor a trapéz tökéletesen kihangsúlyozza majd előnyös részeidet.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást