5 ruhadarab, ami minden alacsony hölgyön fantasztikusan áll

5 ruhadarab, ami minden alacsony hölgyön fantasztikusan áll

Címlap / Stílus / Divat / 5 ruhadarab, ami minden alacsony hölgyön fantasztikusan áll

A szekrényedben vajon kizárólag a termetednek megfelelő öltözékek lógnak? Az alábbi ruhadarabok és kiegészítők minden alacsony lány számára előnyösek.

1. Kényelmes telitalpú cipő

A tűsarkú cipők megemelnek és ellenállhatatlan lábakat varázsolnak. Nő legyen a talpán, aki ellen tud állni egy tízcentis sarkú, elegáns szépségnek, azonban a stiletto nem arról híres, hogy túl kényelmes lenne.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Egy elegáns platform cipő viszont a legjobb barátunk lehet, hiszen nemcsak magasabbnak láttat, hanem még kényelmes is. Nem kell félni, hogy úgy mutat majd rajtad, mint egy ortopéd cipő, hiszen manapság már nagyon elegáns modellek közül válogathatsz.

2. Bőszárú nadrág, ami megnyújt

Ha már megvan a csinos telitalpú cipő, remekül illik hozzá egy sikkes, bőszárú nadrág. A széles szárak kontrasztot alkotnak a keskeny derékkal és még vékonyabbnak mutatják azt.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A magas sarok és egy bővebb szabású fazon szépen megnyújtja az alakot, ezáltal optikailag jóval magasabbnak tűnsz bennük. Egy élére vasalt nadrág, vagy egy olyan darab, amin elől végig függőleges varrás van, szintén „meghúz” felfelé, hiszen az egyenes vonal szépen vezeti a szemet. Vigyázz, hogy a szár ne legyen túl bő, mert azzal pont az ellenkező hatást érheted el.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást