5 kötelező ruhadarab alacsony nőknek, ami nyújt és slankít

5 kötelező ruhadarab alacsony nőknek, ami nyújt  és slankít

Címlap / Stílus / Divat / 5 kötelező ruhadarab alacsony nőknek, ami nyújt és slankít

A csoportképeken mindig elől állsz, lábujjhegyen is alig éred el a konyhaszekrény felső polcát és a koncerteken mindig a nyakába kap egy fiú, hogy láss? Akkor ez a cikk neked szól!

A szekrényedben vajon kizárólag a termetednek megfelelő öltözékek lógnak? Az alábbi ruhadarabok és kiegészítők minden alacsony lány számára előnyösek.

1. Kényelmes telitalpú cipő

A tűsarkú cipők megemelnek és ellenállhatatlan lábakat varázsolnak. Nő legyen a talpán, aki ellen tud állni egy tízcentis sarkú, elegáns szépségnek, azonban a stiletto nem arról híres, hogy túl kényelmes lenne.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Egy elegáns platform cipő viszont a legjobb barátunk lehet, hiszen nemcsak magasabbnak láttat, hanem még kényelmes is. Nem kell félni, hogy úgy mutat majd rajtad, mint egy ortopéd cipő, hiszen manapság már nagyon elegáns modellek közül válogathatsz.

2. Bőszárú nadrág, ami megnyújt

Ha már megvan a csinos telitalpú cipő, remekül illik hozzá egy sikkes, bőszárú nadrág. A széles szárak kontrasztot alkotnak a keskeny derékkal és még vékonyabbnak mutatják azt.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A magas sarok és egy bővebb szabású fazon szépen megnyújtja az alakot, ezáltal optikailag jóval magasabbnak tűnsz bennük. Egy élére vasalt nadrág, vagy egy olyan darab, amin elől végig függőleges varrás van, szintén „meghúz” felfelé, hiszen az egyenes vonal szépen vezeti a szemet. Vigyázz, hogy a szár ne legyen túl bő, mert azzal pont az ellenkező hatást érheted el.

3. A tökéletes hosszúságú blézer

Az alacsony lányok mindig gondban vannak, ha kabátot vagy blézert vásárolnak, mert sokszor – jobb híján – olyat választanak, ami csaknem a térdükig ér. Ez egyrészt túl hosszú nekik és régimódinak is hat rajtuk, másrészt rendkívül előnytelen lapos sarkú cipővel.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A legjobb választás az, ha a blézer alja pont a csípő alá ér, ezáltal lesz az összhatás arányos. Egy jól megválasztott blézerhez akár magassarkút, akár tornacipőt is vehetsz, mindkettő remekül passzol hozzá. Érdemes pár semleges színű, jó minőségű darabot beszerezni, hiszen ezeket évekig hordhatod.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»