Így faraghatsz magadból Barbie babát

Így faraghatsz magadból Barbie babát

Címlap / Stílus / Arc / Így faraghatsz magadból Barbie babát

Mindig arany, bronz vagy ezüst árnyalatok után nyúlsz, ha bulisminket csinálsz? Akkor itt az ideje váltani! Rázd fel a következő party outfited egy belevaló, színes make uppal, és biztos, hogy te leszel a figyelem középpontjában. Ne félj használni a színeket, főleg, ha már egy kicsit lebarnultál, istenien fognak mutatni rajtad! Hajrá!

Alapozás

Sminkelés előtt vigyünk fel egy réteg szemhéjalapozót a bőrre.

Fehér alap

Mivel színes festékekkel dolgozunk, nem árt előttük még egy fehér bázist is használni, hogy a lehető legintenzívebb színhatást kapjuk.

Citromsárga

Kezdődhet a móka, a színek felvitele. Haladjunk a világostól a sötétebbek felé. A szem belső 1/3-ába alul és felül is citromsárga kerüljön.

Narancssárga

A szemhéj közepére vigyünk fel narancssárgát, és a találkozásuknál mossuk őket össze a citrommal.

Pink

A külső 1/3-ra pink színt fessünk, ami az egész sminket szuperül fel fogja dobni. Dolgozzuk össze a mellette levő naranccsal.

Lila

A mélyítő vonalba egy lila árnyalat kerüljön, ami sötétebb, mint az eddig használt festékek. Satírozzuk össze a többi színnel, és füstösítsük el a széleit a szemöldök irányában.

Kontúr és pillák

Fekete tussal vagy egy jól kihegyezett ceruzával húzzuk meg a szemkontúrt tetszés szerinti formára. Én imádom, ha kicsit cicás hatású, úgyhogy kívül vastagabbra húztam. Utolsó simításként jöhet a műszempilla, és kész is a szemfestés!

Mivel kombináljam?

Az erőssége ellenére véleményem szerint igényli ez a szemfestés, hogy az ajkak is kapjanak egy kis figyelmet, különben nagyon kiegyenlítetlen lenne a mezőny az arcon. 

Én egy barbie-s rózsaszínt választottam, az arcot pedig inkább csak kontúroztam, és leheletnyi pink pírt vittem rá fel.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!