Fánkhomlok, facekini, szemékszer – 5 bizarr szépségtrend az elmúlt időszakból

Fánkhomlok, facekini, szemékszer – 5 bizarr szépségtrend az elmúlt időszakból

Címlap / Stílus / Divat / Fánkhomlok, facekini, szemékszer – 5 bizarr szépségtrend az elmúlt időszakból

Amióta létezik a szépség fogalma, mi nők megszenvedünk érte. Vagy azért, hogy minél jobban megközelítsük az éppen aktuális nőideált, vagy ellenkezőleg, hogy minél inkább kihangsúlyozzuk különcségünket. Ennek a két, látszólag ellentétes, de valahol nagyon is hasonló vágyunknak már megszokott eredményei az orrkisebbítő, mellnagyobbító műtétek, a tetoválás és a piercing.

De a szépségtrendek folyton változnak, a plasztikai műtétek egyre merészebbek, az extrém pedig pont azért extrém, mert egy lapáttal rátesz az addigi ötletekre. Most lássuk azokat a testmódosításokat és hóbortokat, amik kicsivel több lapáttal tettek rá az eddigi trendekre…

Be my Cinderella – A stiletto műtét

Kép forrása: newsline77.com

Ha például úgy döntesz, hogy az elkövetkező 50-60 évben magassarkúban szeretnél dolgozni, zuhanyozni és maratont futni, ezzel a műtétsorozattal a lábaidat hozzáalakíthatod a cipő formájához. A beavatkozás során kivesznek egy-egy ujjpercet a magassarkú szandiból kikandikáló lábujjak horrorját kiküszöbölendő, majd kicsit lecsiszolnak a kisujjból és alapvetően az egész lábfejből, hogy keskenyebb legyen, végül pedig a hasadból zsírt vesznek le (két légy egy csapásra, megéri), amit a talppárnába fecskendeznek a magassarkú okozta fájdalom csökkentésére.

Döntésedben az se akadályozzon meg, hogy szeretnél még életedben hegyet mászni vagy kertészkedni, mert van olyan cipőmárka, ami még a kerti munkához is tervez magassarkút, hogy minden nő trendin tolhassa a talicskát.

Színes-szőrös (szagos?!) őrület

Kép forrása: culturalmarxism.net

Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy nem kell többé hónaljborotválással szenvedned. A rossz, hogy akkor leszel csak igazán trendi, ha befested a szőriket, lehetőleg valamilyen feltűnő, neon színre. A divat ugyanis a végletes pólusok váltakozása. Ha eddig a sima hónalj volt a menő, most csináljuk pont az ellenkezőjét, és ordítsuk bele a világba, hogy van hónaljszőrünk! (Mondjuk a hideg beköszöntével csak mi tudhatunk lázadásunkról.) A színes hónalj elterjesztője amúgy állítólag Madonna, de több hírességis hippiskedett már kivágott felsőben, hónaljszőrrel.

Bizarr napvédelem

Kép forrása: Alexandra Utzman, CR Fashion Book, independent.co.uk

Ha nagyon sok The Walking Deadet néztünk, nem biztos, hogy ajánlott napfényre mennünk, mert lehet, hogy szívrohamot kapunk. A mono-, bi- és tankini után ugyanis itt a strandok leghorrorisztikusabb jelensége, a facekini. Azon kívül, hogy a símaszkszerű izé egyedülállóan bizarr külsőt kölcsönöz viselőjének, és a sarki bankba is lehetetlen lenne bemenni vele, elméletileg nap elleni védelemre való. Ha ráguglizunk, láthatjuk, mennyi követője lett (egész zombicsaládok is akadnak).

A facekini-járvány egyelőre Ázsiában ütötte fel fejét, de egyre terjed, és nem kizárt, hogy az USA-t és Kanadát is megfertőzi. Csak reménykedhetünk, hogy hozzánk nem fog elérni, és megússzuk a Balcsin facekinizők nélkül.

Milyen formás fánkfejed van!

Kép forrása: trendsespanol.com

Bevallom, nem tudom visszafejteni azt a Japánban elterjedt felfogást, hogy „a fánkhomlok szexi”.

Az eljárás a következő: befizetsz csillió jent, amiért cserébe valamilyen sós löttyöt fecskendeznek a homlokodba, aztán középen benyomják, így fánk alakot vesz fel, és biztos nagyon egészséges is. Ezért cserébe 6-24 óráig vígan fánkfejeskedhetsz, majd a homlokdísz felszívódik.

A fánk alakú homloktumort a kanadaiak találták ki, de Japánban terjedt el, ahogy a legtöbb bizarr divat- és szépségtrend is. De hát nekik van igazuk, legyünk nyitottak és merjünk újítani, nem?!

Szemékszer

Kép forrása: themedicalbag.com

Ez annyira durva, hogy nem nagyon tudtam odanézni, miközben olvastam róla, szóval ha van egy bátor olvasónk, az részletesen utánajárhat a dolognak, és megoszthatja a Facebook oldalunkon. De előtte szóljon, mert aznap nem akarok Facebookot olvasni…

Amit ájulás nélkül át tudtam futni kb. 10 másodperc alatt, aszerint a szemszépülni vágyók – szintén a Japánok – platina ékszert ültetnek a szemükbe (aucs!), mégpedig annak a külső hártyájába (jauu!). Tovább nem olvastam, de a képek szerint még kilógó izéket is akasztanak rá (ííí!), mintha egy könnycsepp lenne, ami az én arcomon természetes módon jelenik meg, ha tovább nézem azt a honlapot.

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!