Szerelem / Szex

Ezt jelentik a leggyakoribb erotikus álmok: te álmodtad már valamelyiket?

Szex egy baráttal

A legtöbb embernek élete során van olyan erotikus álma, amiben egy barátjával, jó ismerősével létesít intim viszonyt, ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy ténylegesen vonzódik is az illetőhöz a való életben.

Elképzelhető viszont, hogy az adott barátnak van olyan tulajdonsága, amit szívesen a magadénak tudnál: gondold végig, hogy mik azok a tulajdonságok, személyiségjegyek, amelyeket a legjobban becsülsz a barátodban, és hogyan tudnád ezeket a magad életébe is bevezetni, hogyan tudnál fejlődni ezekben.

Szex az exszel

Egy fülledt álom egy múltbeli partnereddel szintén nem egyértelműen azt jelzi, hogy hiányzik, vagy hogy újrakezdenéd a kapcsolatot. Lehet azonban, hogy az események alakulása mostanában emlékeztetett a személyiséged egy olyan részére, amiről azt gondoltad, elveszett a kapcsolat lezárásakor.

Az is lehet, hogy a sebek, amiket a kapcsolat és a szakítás okozott, mostanra gyógyultak meg, és meg tudsz bocsátani a korábbi partnerednek, vagy túljutottál azokon a személyes problémákon, amelyek a kapcsolat megromlását okozták.

Ha még van közös munkátok, esetleg közös gyermeketek, akkor egy ilyen álom azt is jelezheti, hogy dolgoznotok kell a kapcsolatotokon, nem feltétlenül romantikus partnerként, hanem azon, hogy jobban kijöjjetek a hétköznapokban, mert ebből mindketten profitáltok.

Olvastad már?  5 meglepő ok, ami akadályozhatja, hogy orgazmusod legyen

gstockstudio/depositphotos.com

Szex egy azonos nemű partnerrel

Álmainkban sokkal szabadabban éljük meg a szexualitásunkat, nem kötnek a társadalmi elvárások, így a biszexualitás, amely kisebb vagy nagyobb mértékben szinte minden emberben ott van, könnyebben kerül az előtérbe.

Ugyanakkor az azonos nemű partner nem feltétlenül ilyen irányú vágyaid kivetülése, azt is jelezheti, hogy itt az ideje nagyobb összhangba kerülni önmagaddal.

Segít, hogy más fényben lásd magad, hogy ünnepeld a nőies vagy férfias oldaladat: a feminin vagy maszkulin oldaladdal kapcsolatba kerülni egy álom során nagyon erőteljes, gyógyító hatású élmény lehet.

Szex a főnököddel

Az erotikus álmok ritkán szólnak a valódi vonzalomról, és bár ez esetben lehet, hogy tényleg a hatalmi viszony, a dominancia és az erő az, ami vonzalmat ébreszt benned, jó esély van rá, hogy valójában nem a főnöködet találod vonzónak, hanem azt az erőt és irányítást, ami a kezében van. Lehet, hogy úgy érzed, itt az ideje annak, hogy te is előbbre lépj, hogy iránymutató legyél vagy nagyobb felelősséget vállalj valamiben.

Gondold végig, mik azok a vezetői tulajdonságok, amiket vonzónak találsz a főnöködben, mert az álmod nagy valószínűséggel azt jelzi, hogy ezeket szeretnéd látni magadban is, és itt az idő dolgozni ezeken.

Intenzív orgazmus

A nemi vágy, a libidó az univerzum kreatív, teremtő erejét képviseli az álmainkban. Ha álmodban erőteljes és mélyen kielégítő orgazmust élsz át, az azt az üzenetet hordozhatja, hogy jó helyen vagy az életedben, erős vagy, erejed teljében, és tudod, hogy bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. A kiegyensúlyozottság, az energia és a kreatív, teremtő erő hirdetője egy ilyen álom.