Ezért nem olyan fergetegesek az egyéjszakás kalandok – vágylohasztó pillanatok, amikre nem is gondoltál

Ezért nem olyan fergetegesek az egyéjszakás kalandok – vágylohasztó pillanatok, amikre nem is gondoltál

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezért nem olyan fergetegesek az egyéjszakás kalandok – vágylohasztó pillanatok, amikre nem is gondoltál

Amikor egyéjszakás kalandról ábrándozol, bizonyára te is mindent elsöprő, többszörös orgazmussal járó, vad órákra gondolsz egy fantasztikus testű idegennel. Pedig a valóság azt mutatja, hogy ez a forgatókönyv nem igazán jellemző, és sokszor jobb, ha az egyéjszakás kaland inkább vágyálom marad. Mutatjuk, miért!

A nők egyszerűen mások

Az egyéjszakás kaland két esetben lehet maximálisan felejthetetlen: ha teljesen ki tudsz vetkőzni női mivoltodból, le tudod győzni a természetes, „megtartási ösztönödet”, és ha olyan pasit sikerült kifognod, akivel 100%-ig összepasszoltok.

Mindennek oka egyszerűen az, hogy a szexet tekintve a nők teljesen másként működnek, mint a férfiak.

Nem arról van szó, hogy nem okozhat örömet egy, a semmiből felbukkanó, különleges idegen, hanem arról, hogy a nők számára a legtöbbször a szex nem csak testi aktus, hanem valamilyen szinten a lelkük átadása is.

Amennyiben te is így érzel, a legtöbbször csak akkor tudsz igazán megnyílni a partnered előtt, ha már szerelmes vagy – ez pedig érthető módon egy egyéjszakás kaland során egyáltalán nem adott.

Másként működik a női orgazmus is

Tisztelet a kivételnek (azoknak a mázlistáknak, akik igazán könnyen eljutnak a csúcsig), de a női átlagot tekintve, nem az a jellemző, hogy olyan gyorsan és egyszerűen jönne az orgazmus.

Főleg fiatalabb korban igaz, hogy hosszú percek kellenek az orgazmus eléréshez, és akkor is leggyakrabban orális szex során sikerül.

Nincs ezzel probléma! De a figyelmes törődés, feloldódás nem igazán húzható rá az egyéjszakás kalandokra. Ott sokkal inkább a heves vágy felszínre törése, és az események gyors egymásutánisága a jellemző.

Persze, ahogy írtuk, vannak kivételek, és az is igaz, hogy akadnak olyan nők, akik pont az idegenség miatti távolságtartás miatt jutnak el könnyebben a csúcsra.

Ugyanakkor – ha egyébként is nehezebben éred el az orgazmust – kis esély van rá, hogy egyéjszakás kaland alkalmával minden másként lesz majd.

 

Tény: mindenki másként fest ruhában

Nagy szerencse, hogy tudunk csalni az öltözékekkel, de ez nem csak a nők praktikája, hanem a férfiaké is.

Egyéjszakás kaland során is könnyen előfordulhat, hogy teljesen mást kapsz, mint amit vártál, pusztán azért, mert a kiszemelted nagyon ügyesen csalt az öltözékével.

Nyilván nem túl szép dolog a külső alapján ítélni, de az egyéjszakás kalandban mondhatni alapvető, hogy a másik tetőtől talpig vonzó legyen számodra.

A külső fokozottan háttérbe szorul, ha fülig szerelmes vagy, de legalábbis jóval könnyebben eltekintesz az esetleges hibáktól akkor, ha a másiknak a lelkét is látod már.

Egyéjszakás kaland esetében ez nyilván szóba sem kerül. Előfordulhat, hogy a ruha téged is becsapott, és nagyon mást tartogat számodra az este, mint remélted. Persze ez oda-vissza igaz, és az is tény, hogy bármikor fújhatsz visszavonulót, a többség ilyenkor már nem mond nemet a folytatásra.

Nem biztos, hogy jól működött a kémia

Vannak, akik csalhatatlan megérzéssel rendelkeznek, és még sosem ábrándultak ki, ha arra hallgattak, amit a kémia súgott nekik.

Ám nem mindenki bír ilyen érzékeny ösztönökkel: ugyan sokan hiszik, hogy női megérzésük segít, valójában csak átadták magukat a férfiak jól bevált hódító dialógusainak és bókjainak.

Ilyenkor szintén kétséges a végkimenetel, mert mindezek ellenére is lehet fantasztikus az együttlét, de esélyesebb, hogy kiderül, még jobb lett volna várni kicsit, mert az ágyban mégsem passzolt minden úgy, ahogy elképzelted.

Ez persze később sem igazán szokott változni, ha az első alkalom nem sikerül igazán felemelően, akkor általában a továbbiak sem lesznek azok.

Azonban a randik, első csókok során már könnyebben el tudod dönteni, hogy érdemes-e folytatni a kapcsolatot, vagy sem.

 

Nem tudjátok, mit szeret a másik

Alapvetően a férfiak és a nők is egyformán működnek, legalábbis vannak olyan „alapfogások”, amikkel nem lehet hibázni. Az azonban kérdéses, ki, mennyire ismeri ezeket, illetve mennyire speciálisak az egyedi igények.

Tartalmas kapcsolatban mindenki felfedi a titkait, megismeri a saját testét, és a partnerének igényeit.

Bár az egyéjszakás kalandoknak megvan a maguk visszaadhatatlansága és megismételhetetlensége, ami a több éves kapcsolatokra nem jellemző, mégsem ez, hanem a másik testének ismerete az, ami hosszútávon is kamatozik az ágyban.

Általánosságban igaz, hogy sokkal többet tud nyújtani számodra egy figyelmes és odaadó, szeretetteljes barát, aki kitartóan igyekszik neked megadni a legjobbat, mint egy heves szerető. Többnyire utóbbinak is fontos a te élvezeted, de a sajátja fontosabb: elvégre csak egy estére tervez veled.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást