Ezektől lesz tökéletes az együttlét: egy vérforraló este kellékei

Ezektől lesz tökéletes az együttlét: egy vérforraló este kellékei

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezektől lesz tökéletes az együttlét: egy vérforraló este kellékei

Nem kell a különleges alkalomra várnod, akár már a ma éjszakát is feldobhatod, hiszen a jó szex a kiegyensúlyozott párkapcsolat egyik alappillére, és egyike azoknak a hétköznapi örömöknek, amelyek nem kerülnek semmibe, de felbecsülhetetlenek. Izzítsd be a levegőt, forrald fel a szenvedélyt, adj hozzá egy csipetnyi romantikát, és lepd meg a párodat, no meg magadat egy tüzes éjszakával! Mutatjuk a receptet!

Meríts ihletet!

Nem a Szürke ötven árnyalata az egyetlen erotikus regény a boltok polcain, a szexi irodalomnak számtalan szerzője és alkotása van. Ha egy kicsit böngészed a netet, itt is találsz erotikus olvasmányokat a romantikus vonaltól egészen a különféle fétisfantáziákat megéneklő írásokig.
Találd meg azt, ami a legközelebb áll hozzád, és bátran inspirálódj belőlük! Ha szeretnéd, meg is valósíthatod valamelyik vágyképedet, de a szenvedélyt az is elültetheti, ha csak a fantázia szintjén éled meg a szereplők kalandjait.

Alapozd meg a hangulatot!

És itt nem az italra gondolunk… Egy sejtelmes e-mail vagy egy nagyon is nyílt sms, amit a pasid a munkahelyén kap meg, garantálja, hogy mire hazaér, már semmi másra ne tudjon gondolni rajtad kívül.
Fogalmazhatsz virágnyelven, de le is írhatod, hogy mit szeretnél tenni vele, amikor hazajön, a lényeg, hogy úgy és olyat írj, ami jólesik, és nem hat mesterkélten.
A titkos üzenetek amúgy nem csak arra vannak hatással, aki kapja őket, miközben a billentyűket koptatod, téged is beindít majd saját titkos kis játékod gondolata.

A gyomron át vezet az út

A spontaneitás erejét is meg kell becsülni, de ha tervezitek a nagy estét, ne essetek rögtön egymásnak, amint találkoztok. Minél tovább húzod a mézes madzagot a pasi orra előtt, annál édesebb lesz a beteljesülés.
Egy finom vacsora már az előjáték része lehet, főleg, ha megadod a módját, és a legszexibb ruhádban, gyertyafényes asztal mellett fogyasztjátok. Nem muszáj egész nap a konyhában sürgölődnöd, rendelhetsz is valamit, a lényeg, hogy könnyű fogás legyen, ami nem nehezít el. Ne feledd, az osztriga, a gyömbér, a spárga, a fahéj és a csokoládé is afrodiziákum!

Lazulj el!

Most van itt az ideje, hogy magad mögött hagyd a munkából meg számlákból felhalmozódott stresszt, felejtsd el a határidőket és koncentrálj kettőtökre! Ha hajlamos vagy rágörcsölni a dolgokra, segíthet egy pohár finom bor, amit a vacsora mellé fogyasztasz.
Persze, ne vigyétek túlzásba, mert a részeg szex minden, csak különleges, de a mértékkel fogyasztott alkohol segíthet, hogy feloldódjanak a gátlások, elengedjétek magatokat, és intenzívebben éljétek meg az élményt. Ha nem szeretnél inni, még a párod érkezése előtt végezz el néhány jógagyakorlatot, ami szintén az ellazulást, feloldódást segíti.

Fontos a környezet

Bár nem az ÁNTSZ jön ellenőrzésre, nem árt, ha egy kicsit kitakarítasz, így mindketten jobban fogjátok érezni magatokat. A romantikus hangulat megteremtéséhez emellett persze használhatsz néhány gyertyát is, de a zene is a te malmodra hajtja a vizet. A muzsika halkan már a vacsora alatt is szólhat, a lényeg, hogy a válogatás elég hosszú legyen ahhoz, hogy egész este kitartson.
Ha nincs külön ilyen gyűjteményed, indíts el a YouTube-on egy jazz csatornát, ami tökéletesen megfelel az alkalomhoz. Meggyújthatsz néhány füstölőt is, bizonyos illatok ugyanis, mint amilyen az orchidea, a vanília vagy a rózsa, mindkét nem képviselőiben buja gondolatokat ébresztenek.

Élvezd az eredményt!

Ha már mindent megtettél a romantikus este érdekében, nem maradt más, mint hogy élvezd az eredményt!
Tedd félre az elvárásokat és a médiából rád zúduló hamis képeket arról, milyennek is kellene lennie egy forró együttlétnek, és egyszerűen csak élvezzétek egymás társaságát, csináljátok, amihez mindkettőtöknek kedve van, és érezzétek jól magatokat. Ha ez megvan, már megérte a fáradozást.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást