Esküvő / Párkapcsolat / Szerelem

Ezek lesznek az idei év legmenőbb esküvői tortái

Ezek lesznek az idei év legmenőbb esküvői tortái

Az biztos, hogy az esküvőszervezés egyik legjobb és legfinomabb része a torta kiválasztása. Ma már annyi különböző tortából lehet választani, hogy elég nagy kihívást jelenthet ez a feladat. Ha azt még pontosan nem is tudod, milyen ízű süteményt válassz, a díszítésnek érdemes kicsit jobban utánajárni, hogy a választott torta jól illeszkedjen a többi dekorációhoz. Szerencsére úgy tűnik, hogy ebben az évben is mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző darabot, hiszen jól variálható díszítések jellemzik 2020 legdivatosabb esküvői tortáit.

Mint minden évben, idén is elképesztő újdonságokban gyönyörködhetsz, csak győzz választani ezek közül a menő finomságok közül!

Virágok mindenhol

Jó, eddig is elég népszerűnek számítottak a virágos torták, idén viszont a préselt növényekkel dekorált édességek viszik a prímet.

Ez a típus tökéletes lehet természetközeli, bohókás esküvőkre!

 

Akvarell-díszítés

Tavaly kezdett egyre népszerűbbé válni ez a technika, azonban idén már a tortákra is került egy-két kézzel festett részlet.

A legjobb, hogy a dekoráció többi eleméhez illő színben is kérheted a díszítést, így teljes lesz a harmónia a nagy napon.

 

Geometrikus részletek

A precíz vonalak és hibátlan részletek nem feltűnő, de mégis különleges hatást keltenek.

A dekorációban is vissza tudnak köszönni ezek a minták, hiszen hasonló mécsestartók és képkeretek is kaphatóak.

 

Mozaikos dekoráció

A keleties és mediterrán stílusú mozaikos díszítés igazán különlegessé teheti az esküvői tortát. Az egzotikus, feltűnő desszert biztos, hogy mindenki szemét magára vonzza majd! Neked hogy tetszik?

 

Légiesen könnyed díszítés

Elképesztő, hogy milyen textúrákat lehet már készíttetni az esküvői tortákra!

Erre szuper példa a képen látható darab is, mely nem élénk színű, nem is túldíszített, mégis eszméletlenül különleges. Az ehhez hasonló remekműveket nincs is szíve megennni az embernek.

 

Metál, bébi!

A fémes, metálos hatású torták idén sem mennek ki a divatból. A rusztikusabb és a modern stílus kedvelői is megtalálhatják a nekik tetsző fémes tortát.

A bronz szín lehet a tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének túl feltűnő tortát, de valami különlegesre vágynak.

 

Gyöngyös csodák

Nemcsak a ruhákon és kiegészítőkön, hanem bizony az esküvői tortákon is hódítanak a gyöngyök. Az ehhez hasonló torták finom, romantikus hangulatot árasztanak és szinte minden stílushoz passzolnak!

 

Tollas hatású

Szintén egy jól variálható tortatípus, melyet a különleges, tollszerű díszítés emel ki a többi közül. A tollak készülhetnek csokiból is és a végüket akár valamilyen fémes színűre is kérheted.

Tökéletes lehet bohém vagy vintage esküvőkre az ehhez hasonló édesség.

 

Makraméval díszített torta

Az elmúlt években egyre népszerűbb lett a makramé, akkor miért is ne kerülhetne fel az esküvői tortákra is?!

A bohókás, természetes anyagokkal dolgozó dekorációhoz remekül passzol egy ehhez hasonló torta! Akár gyöngyökkel, tollakkal, vagy metálos színekkel, virágokkal is lehet kombinálni.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást