Ezek lesznek 2018 divatszínei – Máris imádjuk őket

Ezek lesznek 2018 divatszínei – Máris imádjuk őket

Címlap / Stílus / Divat / Ezek lesznek 2018 divatszínei – Máris imádjuk őket

A karácsony meg a szilveszter mellett azért is szeretjük annyira a decembert, mert ilyenkor már sejteni lehet, hogy mik lesznek a jövő év divatszínei. A Pantone meg is tette a maga kinyilatkoztatását, mi pedig már el is kezdtük tervezni, hogyan lesz majd érdemes ezeket a színeket beépíteni a mindennapokba.

Elragadó rózsaszín – Rapture Rose

Őszinték leszünk, az izgalmas színskáláról nekünk ez a legkevésbé megnyerő árnyalat, de a rózsás, rózsaszínes jegyek népszerűségét figyelembe véve nem vagyunk meglepődve, hogy egy ilyen vadabb árnyalat is a divattervezők asztalára került.

Kíváncsiak vagyunk, ki mit hoz majd ki belőle, mert biztos, hogy lesznek érdekes megoldások, és akinek bronzosabb bőrárnyalata van, annak nagyon jól is állhat ez a szín.

Virágzó dália – Blooming Dahlia

A rózsaszín egy sokkal visszafogottabb, de annál gyönyörűbb árnyalata is a trendek középpontjába kerül.

Ebben az árnyalatban egyszerűen minden anyag légiesen könnyűnek és puhának tűnik, ezért alig várjuk, hogy szép esésű, könnyedén lebegő tavaszi ruhákon viselhessük ezt a színt.

Van egy olyan megérzésünk, hogy a 2018-as esküvőkön is nagyon népszerű lesz ez a bájos, édes árnyalat.

Madársárga – Meadowlark

A meadowlark egy amerikai énekesmadár, és amennyire nem túl mély latin- és biológiatudásomat be tudtam vetni, a csirögefélék rendszertani kategóriájába tartozik, de számunka most sokkal érdekesebb, hogy a begyét gyönyörű, sárga tollak fedik, és az előrejelzések szerint 2018 tavaszán mi is ennek a madárnak a színével ékeskedünk majd.

Majdnem mályva – Almost mauve

A sok és erős színt látva szinte felüdülés ez a halovány, kristályos, szürkés-rózsaszínes árnyalat, amivel tompíthatjuk majd a rikító színek kavalkádját.

Esküvőkön már most népszerű, de a csúcsot valószínűleg jövőre éri el, ahol a sminkpalettákon is valószínűleg sok helyen köszön majd vissza ez a szín.

Cseresznyeparadicsom – Cherry tomato

Már a karácsonyi kollekciókban is sok helyen lehet találkozni vele, és érdemes is lecsapni néhány alap darabra, mert tavasszal igazi sláger lesz ebből a merész, narancsos-pirosas színből.

Mi teljesen meg is értjük a dolgot: energiát sugároz, erős, magabiztos, ragyogó, mi mást is várhatunk még egy ruhadarab színtől?

Ultraibolya – Ultra Violet

Néhány éve, amikor a pávazöld a kedvenc színünk volt, a sötétebb lila is jött vele együtt, úgyhogy nem meglepő, hogy az evergreen árnyalattal most a lilának egy sokkal vibrálóbb, élettelibb árnyalata is visszatért.

Nem mindenkinek lesz majd bátorsága felvenni ezt a színt, de aki tudja viselni, az garantáltan felhívja majd magára a figyelmet.

Palota kék – Palace Blue

A Pantone állítja, hogy ez a kék a következő tavasz egyik divatszíne lesz, de mi egyelőre inkább csak a lakberendezésben, illetve a színes hajak trendjeit követve találkoztunk vele.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz ott néhány hónap múlva minden kirakatban.

Mi nem bánnánk a dolgot, mert szép, telt, jól hordható színről van szó.

Lime punch

Nem is tudjuk, mit mondjunk… Ez a lime punch kicsit tényleg kiütött bennünket, néhány divatház jövő tavaszi kollekcióját elnézve úgy éreztük magunkat, mintha egy rakás szövegkiemelő inspirálta volna a divatdiktátorokat, de rendben van, legyen, nézzük, hogy egy ilyen merész vállalásból mit lehet majd kihozni a tavasszal!

Fűszeres alma – Spiced Apple

Stella McCartney már korábban is használt hasonló árnyalatokat a tavaszi kollekciójában, de ez a sötétebb, bordós árnyalat sokági inkább őszi szín volt.

2018-ban viszont az előrejelzések szerint éppen hogy az év első felében lesz majd porondon ez az árnyalat.

Izgalmas ruhadarabokra számítunk!

Tengerész kék – Sailor Blue

A tengerészkék sem ismeretlen árnyalat azok előtt, akik követik a divatszínek alakulását, de mi cseppet sem bánjuk, hogy visszatér.

Főleg, hogy az előrejelzések szerint inkább az év második felében, tehát 2018 őszén és telén lesz népszerű, márpedig mi nem igazán tudunk ennél szebb színt elképzelni egy minden alkalomra megfelelő kabátkának.

Kókusztej – Coconut Milk

A fehér színnek mindig örülünk, mert igaz, hogy kényes és macerás, de tényleg nagyon szépen hordható, sok féle stílussal és kiegészítővel lehet társítani.

Ráadásul 2018 őszén ebben a meleg, krémes, finom árnyalatban tér vissza, amibe tényleg öröm lesz majd burkolózni.

Langyos homok – Warm Sand

Ettől a színtől bizonyos, hogy ősszel és télen is úgy fogjuk érezni magunkat, mintha éppen csak egy forró, homokos tengerparton sétáltunk volna végig, ráadásul nagyon szépen lehet majd a kókusztej-fehérrel párosítani, így biztos, hogy az egyik kedvencünk lesz majd a szezonban.

 

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!