Ez lesz a nyár legtrendibb kiegészítője: így hordd a sálat a hajadban!

Ez lesz a nyár legtrendibb kiegészítője: így hordd a sálat a hajadban!

Címlap / Stílus / Divat / Ez lesz a nyár legtrendibb kiegészítője: így hordd a sálat a hajadban!

Az ide nyárra mindenképpen érdemes lesz beszerezni néhány selyemsálat, mert biztos, hogy a kedvenc kiegészítőd lesz belőle. Kényelmes, könnyű viselet, mégis, ha a hajadba kötöd, úgy fogod érezni magadat tőle, mint aki most lépett ki egy stílusmagazinból. Mutatjuk, hogyan viselheted!

Leengedve

A leengedett hajjal együtt leomló színes sál látványosan fel tudja dobni a frizurát.

Fogj össze két tincset a halántékodról indulva, egy vékony hajgumival rögzítsd hátul, középen, majd kösd át rajta a selyemsálat.

Nem csak stílusos frizura, de így nem is hullik mindig az arcodba a hajad.

 

Konty alá

A fejtetőre fogott balerina kontyot sokkal nyáriasabbá teheted, ha a homlokod köré színes selyemsálat kanyarítasz.

Ráadásul így a zavaró bébihajakat vagy a rövidebb tincseket is elrejtheted, amelyek esetleg nem érnének el a kontyodig.

Remek választás akkor is, ha hosszú hajad van frufruval, de egy forró délután szeretnéd szabadon hagyni az arcodat és a nyakadat is.

 

Befonva

Ehhez a frizurához egy hosszabb sálra lesz szükséged.

A homlokodnál vesd át a fejeden, majd a hajadat oszd három részre, mint ahogy szoktad rendesen fonáshoz, és a sál két végét fogd hozzá a két szélső tincshez, mintha azok részei lennének, majd egyszerűen fond be a hajadat.

A hajgumi köré szép masnit is köthetsz a színes anyagból.

 

Bomba strandfrizura

Kicsit megviseltek a hullámaid, vagy a szélfútta strandfrizurád az esti, éttermi vacsorához már nem tűnik a legelőnyösebb viseletnek?

Készíts laza lófarkat, és fogd át a hajadat egy színes sállal – azonnal összeszedettebb és stílusosabb lesz a megjelenésed, és még csak nem is kellett órákat töltened a frizurád átalakításával.

 

Kontyba fogva

A konty köré kötött kisebb sálak segítenek elrejteni a hajat rögzítő csatokat és tűket, ráadásul stabilabban is tartják a kontyodat, miközben játékosságod, nyárias hangulatot csempésznek a megjelenésedbe.

 

Spanyol díva

A tarkón, lazán összefogott, a hajgumin kétszer félig átbújtatott kontyot sokan amolyan „munkahajviseletként” hordják, akkor, ha gyorsan össze kell fogni a hosszú hajat, és mindegy, hogy hogy néz ki.

Ám akár alkalmi frizura is lehet ebből a hajból, ha egy szép, színes selyemsálat kötsz bele: így máris mediterrán hatású, elegáns frizurád lehet, ami egy étteremben, de akár egy lazább esküvőn is megállja a helyét.

 

Oldalt masnival

Egy lazábban összefogott hajat vagy akár egy rövidebb frizurát is fel tud dobni az oldalt nagy masnira kötött selyemkendő.

Különösen jól mutat, ha csak nagyon szolíd sminket viselsz, vagy egyáltalán nem viselsz sminket – ami a nyári nagy melegben egyébként is sokkal kényelmesebb választás – mert így a kendő színei érvényesülnek.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást