Akár az ebédidődben, akár a túlórák alatt kerül sor étkezésre, érdemes odafigyelni a munkahelyi etikettre. Egyes dolgokat illik, másokat egyáltalán nem illik az asztalnál végezni. Feltéve, hogy a cég lehetővé teszi, a munkahelyen való étkezésnek van néhány alapszabálya, amit követni kell.
1/7 Egyszerű ételek
Nem számít, hogy épp spagettit ennél, vagy egy kis pörköltet, a munkahelyen fogyassz minél egyszerűbb ételeket, mint a szendvics, saláta, gyümölcs, péksütemény, vagy bármi, amit egy kis plasztik dobozban lehet tartani, és egyszerű villával vagy kanállal meg lehet enni.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
1 hozzászólás
Háry László
2023.06.27., 14:04Az „átkosban” a legkisebb üzemben és vállalatnál is működött ÜZEMI KONYHA! A Bien talán azt firtathatná: most miért nincsen sehol sem?