Zárd ki őket már ma: ételek és italok, melyek növelik a hüvelyfertőzések esélyét 

Zárd ki őket már ma: ételek és italok, melyek növelik a hüvelyfertőzések esélyét 

Címlap / Életmód / Egészség / Zárd ki őket már ma: ételek és italok, melyek növelik a hüvelyfertőzések esélyét 

A hüvelyi mikrobiom, vagyis a flóra, egy dinamikus mikro-ökoszisztéma, amely állandó változásban van, és amelynek egyensúlyát az egészséges baktériumok, például a Lactobacillusok szabályozzák. 

Az étrendünk szorosan összefügg ezzel a bonyolult rendszerrel, és bizonyos élelmiszerek fogyasztása növelheti a hüvelyi fertőzések kockázatát. Taneia Surles közegészségügyi szakember hangsúlyozza, hogy amit megeszünk, nem csupán az általános egészségünket és teljesítményünket befolyásolja, hanem a hüvelyflóránk állapotát is.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/5
Következő»

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!